جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

وبتون مانهوا پیشنهاد مانهوا های جذاب!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سرای مترجمان کمیک توسط ام کا اچ p.r با نام پیشنهاد مانهوا های جذاب! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 106 بازدید, 13 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته سرای مترجمان کمیک
نام موضوع پیشنهاد مانهوا های جذاب!
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
مانهوای مرگ تنها پایان یک شروره
خلاصه داستان : پنلوپه به عنوان دخترخوانده دوک اکارت و شخص شرور یه قرار حرم سرایی تناسخ پیدا می‌کنه. اون وارد یه گیم شده و…
وضعیت انتشار: در حال پخش

✉️ وضعیت ترجمه: در حال پخش

↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 151

⌛️ سال انتشار: 2020

🔑 فرمت: pdf

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
من همسر ولیعهد هیولا شدم
خلاصه داستان : من به عنوان آنسیا، ولیعهد هیولا، تو یه رمان بزرگسالانه تناسخ پیدا کردم! تو داستان اصلی، آنسیا به خاطر این‌که همسر ولیعهد هیولا یعنی بلیک می‌شه تو روز عرسویش خودش رو تو دریاچه می‌ندازه و خودکشی می‌کنه و من درست وقتی تو بدن آنسیا تناسخ پیدا کردم که بلیک من رو از تو دریاچه بیرون کشید و نجاتم داد! حالا من با این ولیعهد نفرین شده‌ای که الان مثل یه خرگوش ناز و گوگولیه و نفرینش هم فقط به دست شخصیت اصلی زن داستان که دیانا، خواهر ناتنی منه شکسته می‌شه. چی‌کار کنم؟

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
من جانور را خوب بزرگ کردم
خلاصه داستان : بلاندینا ، یه شاهزاده خانم که خون معمولی داشت ، بی سروصدا توی یه کاخ جداگانه زندگی میکرد . به دلیل دو رگه بودنش ،با اون بدرفتار شد و تحقیر شد . یک روز ، یه گربه مشکی زخمی پیدا کرد و تصمیم گرفت معالجش کنه اما گربه دوست داشتنی که تصور میکرد در واقع … است ؟ ” البته اگر اینطور فرار کنی، شکارت میکنم”. لبهای آمون به ارومی روی پوستش چرخید. “تو کسی هستی که منو برداشتی. تو کسی هستی که منو کنارت نگه داشتی”. آمون زمزمه کرد ، چون نفس تب الودش روی پوستش میخزید . ” بنابر این تو باید مسئولیت منو به عهده بگیری ، عروس “. وقتی گربه دوست داشتنی بزرگ شد، فهمید …. اون فکر میکرد که خوب تربیتش کرده ولی اونم در آخر خورده میشه

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: پایان یافته

✉️ وضعیت ترجمه: پایان یافته

↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 107

⌛️ سال انتشار: 2022

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
ناگهان یک روز پرنسس شدم
وقتی چشم‌هام رو باز کردم، یه پرنسس شده بودم، اما مثل اینکه تو یه کتاب گیر افتادم! درسته، همیشه دلم میخواست به طرز جادویی وارد دنیای رمان‌هایی که میخونم بشم اما... اما ترجیح میدم کسی باشم که هیچکی کاری به کارش نداشته باشه! آخه بین تمام شخصیت های رمان(که بعضیاشون بطرز شگفت انگیزی الهه خوشبختی و جذابیت یونان باستان بودن) چرا، چرا باید پرنسسی بشم که سرنوشتش مردن به دست پدر خودش، یعنی امپراطوره؟! اگر بخوام زنده بمونم، نباید امپراطور رو قبل از تولد ۱۸ سالگیم ببینم... "از چه زمانی این کثافت تو قلعه من زندگی میکنه؟

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6

↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 125

⌛️ سال انتشار: 2019

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
مانهوای پدر، من نمیخوام ازدواج کنم!
خلاصه داستان :

جوبلیان یک فرد شرور است که همه از آن متنفرند به طوری که حتی معشوق و پدرش او را رها می کنند تا به مرگ رقت بار برسد. درست همانطور که او در انتظار سرنوشت خود است ، این شانس را پیدا می کند که مسیر داستان خود را تغییر دهد. به منظور اجتناب از پایان غم انگیزی که می داند در انتظار او است ، او از معشوق خود جدا می شود و از تلاش برای جلب عشق پدر خود دست می کشد. در عوض ، او بر استفاده از ثروت او برای لذت بردن کامل از زندگی جدید خود تمرکز می کند! اما در حالی که او برای زندگی پرشور خود به عنوان یک خانم آماده می شود ، پدرش شروع به جستجوی خواستگار جدیدش می کند. از ترس اینکه او را با شاهزاده غیرقابل پیش بینی و طوفانی ازدواج کند ، او به یک راه حل ناامید کننده می رسد: قرارداد دوستیابی. و بهترین نامزد کسی نیست جز شاگرد پدرش.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6

↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 129

⌛️ سال انتشار: 2021

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
مانهوای اعلیحضرت

خلاصه داستان:

پایان یک روز آفتابی تابستان بود. در دستان ستمگر ، پدر ، مادر ، برادر و گردن من زیر گیوتین رفت. و وقتی چشمانم را باز کردم ، تولد 12 سالگی من بود. قبل از اینکه امپراطور جوان 13 ساله به یک ستمگر بیرحم تبدیل شود ، من مجبور شدم به نوعی در کنار آن مرد باشم. "من کنیز افتخار تو هستم ، بنابراین تو را دنبال خواهم کرد." "من چیز زیادی ندارم. و مالک شما نیستم." برای زندگی و نجات خانواده ام ، باید در چشم آن ظالم باشم که به بشریت اعتقادی نداشت. فقط در این صورت است که می توانم زندگی کنم. اما آن هیولای وحشتناک در حال تغییر است!

وضعیت انتشار: درحال انتشار

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992