جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری پیش‌بینی همتی از شرایط اقتصادی کشور در ماه‌های آینده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار اقتصادی توسط Atilla با نام پیش‌بینی همتی از شرایط اقتصادی کشور در ماه‌های آینده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 143 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار اقتصادی
نام موضوع پیش‌بینی همتی از شرایط اقتصادی کشور در ماه‌های آینده
نویسنده موضوع Atilla
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Atilla
موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی و اخبار
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
وزیر اقتصاد در اسلامشهر ضمن تشریح وضعیت فعلی اقتصادی کشور گفت: مطمئن هستم که در ماه‌های آینده، شرایط اقتصادی کشور بسیار بهتر از وضعیت فعلی خواهد بود، در ۱۱ ماه گذشته، صادرات غیرنفتی ایران ۱۹ درصد افزایش یافته و به بیش از ۵۳ میلیارد دلار رسید.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
عبدالناصر همتی بعد از ظهر پنجشنبه در نشست با فعالان صنعتی، کشاورزی و اقتصادی در اسلامشهر گفت: صادرات سال جاری ۱۹ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به تاب‌آوری اقتصاد ایران در برابر فشارهای بین‌المللی، گفت: در سفر اخیر به عربستان، بسیاری از مسئولان صندوق بین‌المللی پول از من پرسیدند که چگونه اقتصاد ایران علی‌رغم فشارهای شدید، تاب‌آوری خود را حفظ کرده است، من به آن‌ها گفتم که این موضوع به دلیل اعتقاد مردم ایران به ظرفیت‌های داخلی و توانایی‌های ملی است.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
وزیر اقتصاد با بیان اینکه بخش خصوصی نقش کلیدی در تحقق این تاب‌آوری دارد، افزود: فعالیت‌های بخش خصوصی در این منطقه نشان می‌دهد که ما می‌توانیم با تکیه بر توان داخلی، کارهای بزرگی انجام دهیم و فشارهای حداکثری و جنگ اقتصادی دشمنان را پشت سر بگذاریم.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
همتی با اشاره به برنامه‌های دولت برای بهبود شرایط اقتصادی، گفت: مطمئن هستم که در ماه‌های آینده، شرایط اقتصادی کشور بسیار بهتر از وضعیت فعلی خواهد بود، در ۱۱ ماه گذشته، صادرات غیرنفتی ایران ۱۹ درصد افزایش یافته و به بیش از ۵۳ میلیارد دلار رسیده است. این رقم، فراتر از صادرات نفت و گاز است که خود بالای ۳۰ میلیارد دلار بوده است. این آمار نشان می‌دهد که اقتصاد ایران روزهای خوبی را در پیش دارد.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,539
مدال‌ها
2
وی با اشاره به چالش‌های پیش‌روی اقتصاد کشور، افزود: ناترازی‌های اقتصادی در بخش انرژی، مالی و بودجه‌ای، کار دولت را سخت کرده است، بسیاری از روزهای هفته، وزرا و مسئولان دولت درگیر رفع این ناترازی‌ها هستند، با این حال، توانسته ایم بسیاری از مطالبات مردم را پرداخت کنیم و امیدواریم در سال آینده، زمینه‌های بهتری برای بهبود اقتصاد فراهم شود.

بالا پایین