جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز چطوری ملت رو بزاریم سر کار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط "حامی" با نام چطوری ملت رو بزاریم سر کار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 234 بازدید, 4 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع چطوری ملت رو بزاریم سر کار
نویسنده موضوع "حامی"
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط "حامی"
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
این دفعه اومدیم ک ملتو بزاریم سرکار
.
مطالب کاملا اموزشی است و صرفا جهت خنده
.
.
.

.
Le8mx_c5e156c1980904475704782cfab40ed426cbbfa1_1280x737-Copy.jpg

عکس کش رفته از سرکار خانم چهارشنبس و ربطی به تاپیک نداره...!
نمیدونم چرا این تاپیک رو زدم

خدا فرموده:
لایک نکرده جز گناهان کبیره است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
توی تاکسی اگه کنارت یه دختر/پسر نشسته وقتی که خواستین پیاده بشین بهش بگین مگه نمیای ؟اون هاج و واج شما رو نگاه می کنه. بهش فرصت ندین و بگین : چه زود جا زدی؟ بعدش در تاکسی رو ببندین و برین. و مابقی ماجرا رو به افراد حاضر در تاکسی واگذار کنین

تو این مورد باید تو فرار کردن تند و تیز باشین تا از پرتاب هر نوع شی در امان باشید:/
باشد که رستگار شوید📿🧿

موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
با عصبانیت برین جلوش(دختر/پسر) و تو چشاش زل بزنین و بگین چیه به من خیره شدی؟ چیزی می خوای؟ به غیر از من ک.س دیگه هم اینجا هست که بتونی نگاش کنی . همش خیره شدی به من که چی بشه ؟حالا اینا به کنار ، چرا چشمک می زنی؟ چرا آبرو هاتو واسه من بالا و پایین می کنی؟ خجالت بکش ، شرم کن. نکنه در موردم فکر و خیال کنی من (زنش/شوهر) دارم و (زنم/شوهرم) رو هم دوست دارم و قصد ازدواج مجدد هم ندارم . چه معنی داره یه دختر به یه پسر چشمک بزنه.

راهکار:
پسرا بعد از گفتن این حرف سعی کنین نمونین چون با کیف حامل دنبل کوبیده میشین

• پوکر
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hilda;
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
اگه دیدین دختر/پسر با عجله داره راه می ره و یا اگه موردی به تورتون خورد که دختری می دوید. شما از پشت سر دنبالش کنین و بگین آی دزد آی دزد بگیرینش دارو ندارم رو برد. اگه دختر/پسر وایساد و شما رو نگاه کرد بازم داد بزنین که: دزد همینیه که ایستاده اگه دختر/پسر ترسید و پا به فرار گذاشت، خوش به حالتون می تونین یه تعقیب و گریز حسابی راه بندازین و حالشو ببرین. ولی اگه ایستاد و فرار نکرد برای این که ضایع نشین به دویدن ادامه بدین و بازم داد بزنین که : آی دزد آی دزد

انچه که بیان است چه حاجت به بیان است هم فاله هم تماشا
انجام دادید ماراهم در جریان بگذارید من از همین پشت دعاتون میکنم🧿

• خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hilda;
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
توی پارک با عجله برین کنارش بشینین و بگین معذرت می خوام که دیر کردم .خب چکارم داشتی که گفتی بیام اینجا؟ بهتره یه جایی باشه که چند نفری حضور داشته باشن. معلومه که اون انکار می کنه. بعدش نوبت شماست فوری بگین مگه تو نگفتی بیا اینجا این رنگ لباسمه این رنگ روسریمه ؟باز هم اون انکار می کنه . شما این طوری ادامه بدین . خب اگه از اینای که اینجا نشستن خجالت می کشی بریم یه جای خلوت . مطمئنم اون داغ می کنه . بعدش شما با عصبانیت بلند شین و یه کاغذ جلوش بندازین و بگین سرکار گذاشتی منو ؟ بیا اینم شماره ای که دادی . دیگه به من زنگ نزن وگر نه می دمت دست پلیس. بعدش ول کنین برین.

بعد بیاین ی گوشه و با خیال راحت بخندین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین