جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی چطور داستان ترسناک بنویسیم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام چطور داستان ترسناک بنویسیم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 504 بازدید, 71 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع چطور داستان ترسناک بنویسیم؟
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
قطرات عرق روی صورت و دست‌های عریانم نشست. زمزمه‌هایشان را شنیدم. زمزمه‌هایی از پس سیاهی شب. از پس جهان بی‌رحم و هولناک. زمزمه‌های موجودات تاریکی را. زمزمه‌هایی که از همه‌ی جهات شنیده می‌شد. هم از چپ و هم از راست.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
هم از دور و هم از نزدیک. صدای غرش آسمانی که حالا جایگزین سقف پذیرایی شده بود مرا از جا پراند. اما کارتر هنوز در دستم بود. چیزی در لابه‌لای مه و سرخی خون‌آلود آسمان نمایان شد.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
چیزی شبیه چشم‌هایی که به من زل زده بود. درهمان لحظه لمس انگشتان سیاهی را روی پوست گردنم حس کردم. پلک‌هایم بر هم خوردند. بر روی زانوهایم خم شدم. به نفس‌نفس‌زدن‌های پی‌درپی افتادم و درنهایت…

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
چطور داستان ترسناک بنویسیم؟
می‌بینید؟ این قدرت کلمات و قدرت نویسنده‌ی ژانر وحشت در نوشتن یک داستان ترسناک است. نیازی نیست به دنبال ترس‌های عجیب‌وغریب بگردید. فقط کافیست به درون خودتان و زندگی خودتان نگاهی بیندازید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اما برای آنکه بندانیم چطور داستان ترسناک بنویسیم با ما همراه باشید و این مقاله که حاصل تجربیات چندین‌ساله‌ی من در نوشتن ژانر وحشت و آموخته‌هایم در این حوزه است را تا آخر بخوانید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
انواع ترس در داستان ترسناک
پیش از آنکه به سراغ نکات و دستور‌العمل نوشتن داستان ترسناک برویم لازم است تا با انواع ترس و نحوه‌ی اثرگذاری آن‌ها بر ما (نویسنده) و مخاطب آشنا شویم. با توجه به نحوه‌ی اثرگذاری ترس، من آن‌ها به دو دسته‌ی درونی و بیرونی تقسیم کرده‌ام.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
ترس‌های درونی: ترس‌هایی هستند که از درون ما نشات می‌گیرند و بیشتر شخصی هستند. معمولاً عده‌ی محدودتری را می‌ترسانند. مانند ترس از ارتفاع.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
ترس‌های بیرونی: ترس‌هایی که عده‌ی بیشتری در داستان را درگیر خود می‌کند و ماجرا به‌وسیله آن ایجاد می‌شود. معمولاً این ترس‌ها از نوع ترس‌های فوری و چندشناک هستند. مانند قتل‌های بی‌وقفه توسط هیولای شیطانی که اشتباهی از جهنم به زمین آمده است.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
انواع ترس‌های درونی:
-فوبیاها: ترس از ارتفاع (Acrophobia)، ترس از پرواز (Aerophobia)، ترس از حشرات (Entomophobia)، ترس از عنکبوت (Arachnophobia)، ترس از مار (Ophidiophobia)، ترس از تاریکی (Achluophobia) و…

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
-ترومای روحی: تروما و یا ضربه‌های روحی و روانی درحقیقت آن اتفاقات تلخی هستند که ممکن است در گذشته‌ی یک فرد رخ داده درحالی که این اتفاقات بر جسم و یا روح فرد آسیب جدی زده باشد. مانند دست درازی جنسی، از دست دادن عزیزان به طور ناگهانی و ناگوار، بلاهای طبیعی، تصادف و غیره.

بالا پایین