جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی چطور داستان نویسی را شروع کنیم؟ ( ۳ قدم )

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام چطور داستان نویسی را شروع کنیم؟ ( ۳ قدم ) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 360 بازدید, 54 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع چطور داستان نویسی را شروع کنیم؟ ( ۳ قدم )
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
یکی از راه های شروع داستان نویسی تبدیل خاطرات شخصی به یک داستان است. برای شروع داستان نویسی ابتدا یک خاطره که روتین نیست را انتخاب می‌کنیم. سپس ساختار کلی داستان را (میانه، ابتدا . پایان ) روی آن خاطره پیاده می‌کنیم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اتفاقی که باعث خارج شدن زندگیمان از روتین هر روزمان می‌شود را به عنوان ابتدا در نظر می‌گیریم، سپس اوضاع را بحرانی می‌کنیم تا به میانه برسیم. در پایان مشکلات را با گره افکنی از سر راه خود بر می‌داریم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
در این مسیر به خواننده نشان می‌دهیم چطور زندگیمان از چنین تجربه ای تاثیر پذیرفته است و دیگر آدم قدیم نیستیم. پیمودن مسیر خلق داستان فقط با صادق بودن و نترسیدن از قضاوت شدن امکان پذیر است.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اگر دستی بر آتش داستان نویسی داشته باشید سوال در مورد شروع داستان نویسی یکی از پرتکرارترین مطالبیست که از شما پرسیده می‌شود. من هم از این قضیه مستثنی نبودم، نیستم و نخواهم بود. گاهی اوقات که شوخ طبعیم گل می‌کند می‌گویم:

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
از زمین های خاکی. بعضی وقت‌ها هم که حوصله نداشته باشم و بدجا این سوال را پرسیده باشند اسم چند کتاب را می‌آورم و سریع از این مهلکه جان سالم به در می‌برم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
من نویسندگی را با پرسیدن این سوال شروع نکردم، به خودم آمدم و دیدم که دارم داستان می‌نویسم. اما بعدها به طور جدی‌تر به داستان نویسی و آموزش داستان نویسی فکر کردم و مسیری که طی کرده بودم را بازبینی کردم و قدم‌هایم را برجسته کردم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
من در این مقاله می‌خواهم به این سوال پر تکرار بسیاری از علاقه مندان به داستان نویسی پاسخ بدهم و روشی که به من کمک کرد تا داستان نویسی را شروع کنم را به شما هم یاد بدهم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
ساختار کلی داستان: شروع، میانه، پایان

وقتی شروع به داستان نویسی کردم به داستان نویسی به پیچیدگی الان فکر نمی‌کردم ولی نوشته‌ام پیش نیازش را داشت که اسمش را داستان بگذارم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
داستانم از یک نقطه شروع می‌شد به میانه می‌رسید و در آخر هم همه چیز به حالت عادیش بازمیگشت. این اولین ساختاری بود که به من کمک کرد تا بتوانم داستان بنویسم.

بالا پایین