جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی چندین مدل بورک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام چندین مدل بورک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 234 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع چندین مدل بورک
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
بورک گوشت و کشمش

مواد لازم

آرد: ۴ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن: یک سوم پیمانه
آب لیموسنگی: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب: یک پیمانه
مواد لازم میانی

گوشت (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
کشمش: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد اضافی

کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم
آرد: به مقدار لازم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
طرز تهیه
۱. آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر را با مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا رو آید.

۲. برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

۳. خمیر ور آمده را به ۱۰ قسمت کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشی شده نازک پهن کنید. کره ذوب شده را روی هر یک بمالید و مخلوط گوشت را روی آن‌ها پخش کرده و رول کنید.

۴. رول‌ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و بقیه کره ذوب شده را روی آن‌ها بمالید. آن‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس برش داده و سرو کنید.

1193478_210.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
بورک سوسیس و پنیر

مواد لازم

خمیر یوفکا: ۲ عدد
سودا یا آب گازدار: یک دوم پیمانه
روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
سوسیس: به مقدار لازم
پنیر گودا (رنده شده): یک سوم پیمانه
پنیر چدار (رنده شده): به مقدار لازم
گوجه فرنگی (ریز خرد شده): یک عدد
فلفل سبز (خرد شده): ۲ عدد
زرده تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
طرز تهیه

۱. خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید. سودا یا آب گازدار و روغن را با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را با برس روی خمیر بمالید. خمیر دیگر را روی اولی قرار دهید و بقیه مخلوط را با برس روی آن بمالید، خمیر را طوری برش دهید که هشت مثلث از آن در آید.

۲. یک برش سوسیس و مخلوط دو پنیر را روی هر مثلث خمیر قرار داده و خمیر با بچینید و در سینی فر بگذارید. زرده تخم مرغ را با برس رویی رول‌ها بمالید.

۳. با چاقو برش کوچکی روی هر یک از رول‌ها ایجاد کرده و گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را در آن‌ها قرار دهید. اجازه دهید بورک‌ها حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر از قبل گجرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزند تا طلایی و برشته شوند.

1193479_351.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
بورک گوشت و سبزیجات

مواد لازم

خمیر هزارلا: ۶ ورقه
گوشت گوسفندی (بدون چربی): ۳۰۰ گرم
پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
هویج (ریز خرد شده): یک عدد
نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
دانه خشخاش یا کنجد: ۳ قاشق سوپ خوری
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
طرز تهیه
۱. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. گوشت ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت برشته شود.

۲. هویج و نخود فرنگی را اضافه کنید. (در صورت نیاز مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.) ورقه‌های خمیر هزارلا را روی سطح کار قرار داده و مخلوط گوشت را وسط هر یک از آن‌ها بریزید.

۳. آن‌ها را مطابق سلیقه خود بپیچانید و به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال دهید.

۴. روی آن‌ها زرده تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه خشخاش یا کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

1193480_384.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
بورک پای گوشت

مواد لازم

گوشت گوسفندی (نگینی خرد شده): ۵۰۰ گرم
روغن: ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز (خرد شده): یک عدد
فلفل قرمز (خرد شده): یک عدد
فلفل سبز (خرد شده): ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم خمیر

آرد: ۴ پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه + یک قاشق سوپ خوری
شیر: یک پیمانه
آب: یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
طرز تهیه
۱. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت را از قبل جداگانه پخته و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا برشته شود. فلفل قرمز، فلفل سبز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید.

۲. برای تهیه خمیر، آرد، نمک، یک دوم پیمانه روغن، شیر و آب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۳. خمیر را حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به اندازه قالب پای پهن کنید. خمیر را به قالب پای انتقال دهید.

۴. یک قاشق سوپ خوری روغن باقیمانده را روی خمیر بمالید و قسمت وسط خمیر را کمی گود کنید. مخلوط گوشت را روی خمیر پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.

1193482_316.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
بورک اسفناج

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب: به مقدار لازم
مواد لازم میانی

برگ اسفناج (تازه): ۳۰۰ گرم
پنیر ریکوتا (رنده شده): یک پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
پیازچه تازه (قسمت سبزرنگ): ۴ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
مواد اضافی

کره (ذوب شده): یک قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
طرز تهیه
۱. ابتدا برای تهیه مواد میانی برگ اسفناج و قسمت سبزرنگ پیازچه را خرد کنید وب ا پنیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده مخلوط کنید.

۲. برای تهیه خمیر، آرد، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط کنید. آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. خمیر را به چهار قسمت کرده و هر یک را روی سطح کار با وردنه ورز دهید.

۴. سینی فر را چرب کرده و یک لایه خمیر در آن قرار دهید. مقداری کره ذوب شده روی آن بمالید. مخلوط اسفناج را روی خمیر پخش کنید. سه لایه دیگر خمیر را نیز با کره ذوب شده چرب کرده و روی لایه اسفناج قرار دهید.

۵. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیر بمالید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بورک طلایی و برشته شود. سپس برش داده و سرو کنید.

1193483_398.jpg
 
بالا پایین