- Mar
- 1,841
- 23,196
- مدالها
- 6
بورک گوشت و کشمش
مواد لازم
آرد: ۴ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن: یک سوم پیمانه
آب لیموسنگی: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب: یک پیمانه
مواد لازم میانی
گوشت (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
کشمش: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد اضافی
کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم
آرد: به مقدار لازم
مواد لازم
آرد: ۴ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن: یک سوم پیمانه
آب لیموسنگی: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب: یک پیمانه
مواد لازم میانی
گوشت (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
کشمش: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد اضافی
کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم
آرد: به مقدار لازم