جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

توصیه چند ایده جالب برای صبحانه و تغدیه بچه مدرسه‌ای ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی کودکانه توسط nəɓın با نام چند ایده جالب برای صبحانه و تغدیه بچه مدرسه‌ای ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 95 بازدید, 3 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی کودکانه
نام موضوع چند ایده جالب برای صبحانه و تغدیه بچه مدرسه‌ای ها
نویسنده موضوع nəɓın
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط nəɓın
موضوع نویسنده

nəɓın

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
602
2,422
مدال‌ها
2
در این قسمت سعی دارم چند ایده جالب و خوشمزه برای تغدیه بچه مدرسه‌ای ها معرفی کنم که بدون صبحانه به مدرسه نروند.(شخصا برای آبجی کوچیک‌هام استفاده می‌کنم)

موضوع نویسنده

nəɓın

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
602
2,422
مدال‌ها
2
#یک_لیوان_پودر_مقوی!
یه عاشق پودر وانیل یا چودر توت‌فرنگی را با یک لیوان شیر یا ؛شیر سویا مخلوط کنیو و حسابی هم بزنید.
صبحانه مقوی‌ کودک شما آماده‌ست.

ببینم کیاا امتحان میکنن 😂😋

موضوع نویسنده

nəɓın

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
602
2,422
مدال‌ها
2
#پیتزای_صبحانه!
یک تکه نان ترد را همراه با چند قاشق پنیر کم چرب آماده کنید.
سپس روی آن را چند تکه گوجه فرنگی به همراه خیار و کمی نمک قرار دهید‌.
اگر چند قطره روغن زیتون هم روی آن بریزید خالی از لطف نیست!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

nəɓın

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
602
2,422
مدال‌ها
2
#ساندویج_تخم‌مرغ_و_کالباس!
تخم مرغ را اب‌پز کنید و آن را بین نان سبوس نازکی قرار دهید، سپس یک تکه ژامبون به همراه پنیر به آن اضافه نمایید.
همین...!
ساندویج خوشمزه شما، که تمام نیازهای #پروتئینی تغذیه بچه مدرسه‌ای شما را برآورده می‌کنند، اماده‌ست.

بالا پایین