جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آداب خارجی چند غذای کشور تایلند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آداب و رسوم ملل توسط تارا با نام چند غذای کشور تایلند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 507 بازدید, 30 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آداب و رسوم ملل
نام موضوع چند غذای کشور تایلند
نویسنده موضوع تارا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط تارا
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
گائنگ کیو وان گای (.Gaeng Keow Wan Gai) کاری سبز با مرغ:
این کاری تندترین کاری در تایلند است که از فلفل تند سبز تهیه می‌شود. گائنگ کیو وان گای برای طرفداران غذاهای تند بسیار هیجان انگیز است؛ ولی برای کسانی که غذاهای ملایم‌تری را می‌پسندند می‌تواند به یک چالش تبدیل شود. سس این غذا از مخلوط شیر نارگیل، ادویه ها، ترشی جات، سبزیجاتی مانند، ریحان تایلندی، صدف، زنجبیل آبی، سیر، زردچوبه و برگ‌های لیموی تازه کفیر لایم تهیه می‌شود؛ که به آن بادمجان و سیب زمینی اضافه می‌کنند. اکثر مردم آن را با مرغ سفارش می‌دهند، اما می‌توانید آن را با انواع ماهی‌ها یا گوشت گاو نیز سرو کنید.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
تود میون پلا Tod mun pia (کیک ماهی تایلندی):
این غذا یک انتخاب عالی برای افراد پر اشتها است. کیک ماهی از ماهی تازه و مخلوط برگ‌های لیموی کفیر لایم، ریحان تایلندی و لوبیا تهیه می‌شود. پس از آنکه کاملاً سرخ شد، کیک ماهی با مقدار زیادی از سس ماهی بسیار تند، فلفل، شکر، خیار، بادام زمینی، موسیر، طعم دار می‌شود. این غذا تند و خوشمزه است.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
کوا کلینگ Khua Kling ( کاری گوشت خشک تایلندی):
در این غذا، کاری خشک با گوشت یا مرغ طبخ می‌شود. ادویه‌های زیادی جذب گوشت می‌شوند کاملاً تندی ادویه‌هایی مانند خمیر کاری، فلفل، سیر، لیمو به خورد گوشت می‌رود با برگ‌های کفیر لایم چاشنی شده و یک غذای کاملاً تند وبرنده را ایجاد می‌کند.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
کائنگ سام Gaeng Som (کاری ماهی ترش و تند):
این غذا حاوی ادویه کاری و ترش است و در جنوب تایلند محبوبیت خاصی دارد. سوپ به قدری معطر و خوش طعم است که می‌تواند تمام حواس شما را به خود جلب کند وشما را مجذوب خود نماید. ماده اصلی این غذا ماهی است؛ که همراه با خمیر کاری و زردچوبه، طبخ می‌شود به همین دلیل رنگ زرد به خود می‌گیرد. این غذا معمولاً با شاخه‌های بامبو، پاپریکای سبز یا تکه‌های آناناس پخته می‌شود.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
کائو سوی Khao Soi سوپ نودل با نارگیل تایلندی:
کائو سوی احتمالاً یکی از مشهورترین غذاهای تایلندی است؛ و شهرت آن در چیانگ مای که در همسایگی برمه قرار دارد به مراتب بیشتر هم هست. کائو سو یک غذا با طعم تند است. سوپی از شیر نارگیل است که با نودل‌های گندم و گوشت و رشته فرنگی‌های سرخ شده سرو می‌شود. در مناطق دیگر تایلند بسیاری از مردم دوست دارند سبزیجات و ترشی به آن اضافه کنند.

لوگوی فروشگاه اینترنتی پوپونیک
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
ماه هور Mah Hor:
یک میان وعده و غذای سلطنتی قدیمی که در قصر طبخ می‌شد، علاوه بر طعمی شگفت‌انگیز، فرهنگ گذشته مردم تایلند را نیز تا به امروز با خود همراه کرده است. وجود آناناس باعث شده طعم این غذای لذیذ و مغذی تایلندی به یاد ماندنی شود. با ترکیب مرغ، بادام‌زمینی، شکر، فلفل قرمز و گشنیز این غذا تهیه می‌شود که با این ترکیب مواد، غذایی خوشمزه و عالی بدست می‌آید
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
سای آوا Sai Oua (سوسیس شمال تایلندی):
یافتن این سوسیس دراز در بازارهای تایلندی و فروشندگان مواد غذایی تایلند بسیار آسان است. روی آن به رنگ قهوه‌ای قرمز است؛ در حالی که درون آن طلایی مایل به سبز و زرد است. طعم اصلی آن از برگ لیمو ترش، گالانگال، کفیر لایم تازه، موسیر، گشنیز، فلفل است که معمولاً این غذا با گوشت گاو درست شده و پخته می‌شود و در آخر طعم دودی را به عنوان عطر نهایی به آن اضافه می‌کنند.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
poh pia Tod (رول لذیذ تایلند):
این رول‌های لذیذ تایلندی شامل انواع مواد غذایی نظیر سبزیجات، گوشت، نودل برنجی و پیاز هستند. در این نوع غذا، نودل خرد شده با هویج، کلم، جوانه لوبیا، فلفل، سویا و سیر سرخ شده ترکیب می‌شوند و به صورت ورق‌هایی از خمیر رول می‌شوند. رول‌ها را می‌توان سرخ کرد و یا به صورت معمولی و تازه سرو نمود. این غذا بسیار اشتها آور است.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
Banana Roti (موز پنکیک):
این یک غذای دوست داشتنی و محبوب خیابانی است که بسیاری از مردم نمی‌توانند در مقابل آن مقاومت کنند حتی با وجود قند فراوان آن. داخل پنکیک از موز استفاده می‌کنند سپس هر دو طرف آن را سرخ می‌کنند تا طلایی و ترد شود سپس پنکیک ترد را در شیره که ترکیبی از شیر و شکر است فرو می‌برند. برخی افراد ممکن است توت فرنگی هم به این ترکیب اضافه کنند.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

پد تایلندی (pad Thai)

پد تایلندی یکی از معروف ترین غذاهای تایلندی در سراسر دنیاست که از نودل برنج تهیه می شود. برای درست کردن این غذا، ابتدا نودل ها را با پلوپز خوب می پزند و پس از آبکش کردن، سرخ می کنند. میگو، لوبیا، تخم مرغ، پیاز، پودر فلفل و بادام زمینی از جمله مواد دیگری است که در پد تایلندی مورد استفاده قرار می گیرد. برای طعم دادن به این غذا که در رژیم غذایی مردم تایلند محبوب هست، نیز از سس مخصوص غذاهای دریایی استفاده می شود. پد تایلندی پنجمین غذای محبوب دنیا هست.​
 
بالا پایین