جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی چهار عنصر مهم در داستان های پرطرفدار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام چهار عنصر مهم در داستان های پرطرفدار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,056 بازدید, 57 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع چهار عنصر مهم در داستان های پرطرفدار
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
افرادی با سن، نژاد یا جنسیت یکسان احتمالا مشکلات و رویدادهای مشابهی را تجربه کرده اند، و به احتمال زیاد، آرزوهای مشابهی نیز در سر دارند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
آن روز نمی شد پیاده روی کرد. هرچند صبح، یک ساعت در بوته زار عریان پرسه زده بودیم، اما از وقت ناهار (خانم ریید وقتی تنها بود زود ناهار می خورد) باد سرد زمستانی ابرهای تیره را با خود آورد و چنان بارانی شروع شد که دیگر نمی شد از خانه بیرون رفت.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
از این موضوع خوشحال بودم، چون از پیاده روی طولانی در بعد از ظهرهای سرد خوشم نمی آمد. دوست نداشتم دم غروب با انگشتان کرخت به خانه برگردم. سرکوفت های بِسی، پرستار بچه ها، آزارم می داد.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
من از الیزا، جان و جورجیانا ریید ضعیف تر بودم و برای همین احساس حقارت می کردم. حالا الیزا، جان و جورجیانا در اتاق مهمانخانه، دور مادرشان جمع شده بودند؛

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
خانم ریید روی کاناپه ای کنار بخاری لم داده بود و از این که عزیزانش کنارش بودند خوشحال به نظر می رسید (فعلاً از جیغ و داد و دعوا خبری نبود). من اجازه نداشتم پیش آن ها باشم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
می گفت متاسفانه مجبور است مرا از خودشان دور نگه دارد، اما تا وقتی از بِسی نشنود و به چشم خودش نبیند که نهایت سعی ام را می کنم بچه ی خوب تر و خونگرم تری باشم، حق ندارم پیش آن ها بروم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
باید رفتارم را بهتر می کردم و جذاب تر و دلنشین تر می شدم—حتماً منظورش پرروتر و بی قیدتر بود—وگرنه ناچار بود مرا از نعمت هایی که کوچولوهای شاد و راضی دارند، محروم کند. از کتاب «جین ایر»

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
موانع و مشکلات در خلق «دلبستگی»

دلبستگی به شکلی ناگهانی به وجود نمی آید. به شکل کلی، مخاطبین نیاز دارند که قبل از اهمیت قائل شدن برای داستان، عناصر داستانی مختلف را مشاهده و درک کرده باشند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
این موضوع، اهمیتی دوچندان به چگونگی آغاز قصه می بخشد. اگر نویسنده در آغاز، تمام تمرکز خود را روی ایجاد حس دلبستگی بگذارد و از سه عنصر دیگر غافل شود، داستان ضرباهنگی کند و کسل کننده به خود می گیرد؛

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,242
6,947
مدال‌ها
2
این مورد معمولا زمانی اتفاق می افتد که نویسنده می خواهد زندگی عادی شخصیت اصلی را قبل از شروع ماجراجویی اصلی توصیف کند. همانطور که گفته شد، دانستن و تمرکز بر پیشینه ی مخاطبین هدف، کمک زیادی به پرطرفدار شدن آثار می کند، اما این کار همزمان باعث می شود دایره ی مخاطبین محدودتر از قبل گردد.

بالا پایین