جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ایده چگونه ایده های ناب برای نوشتن کتاب انتخاب کنیم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سالن ایده توسط آریانا با نام چگونه ایده های ناب برای نوشتن کتاب انتخاب کنیم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 642 بازدید, 24 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته سالن ایده
نام موضوع چگونه ایده های ناب برای نوشتن کتاب انتخاب کنیم؟
نویسنده موضوع آریانا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریانا
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۸- حدود یک هفته هر آن‌چه که شما را به خنده واداشته است یادداشت کنید و سپس از آن‌ها قصه بسازید!
ما امروزه تلفن‌های همراه‌مان را همه جا با خود می‌بریم لذا ثبت یادداشت‌های سریع از اتفاقات خنده‌دار در طول یک هفته، کارِ چندان مشکلی نیست. این‌که حواستان باشد دلیل هر واقعه‌ای که شما را به خنده واداشته یادداشت کنید، شاید کمی چالش‌برانگیز باشد اما می‌تواند منبعی غنی از مطالب برای قطعهٔ بعدیِ نوشتار شما فراهم کند.

سعی کنید هر بار که به خنده افتادید این سه مورد را ثبت کنید تا از آن به عنوان الهام اولیه یک کتاب خام بهره ببرید: چه کسی باعث خندهٔ شما شد، چرا خندیدید و کل این موضوع چه حسی در شما به وجود آورد.

من این کار را در قالب یک مجله کوتاه انجام داده‌ام که بعدها به یکی از مطالب مورد علاقه‌ام برای مطالعه مجدد تبدیل شد.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۹- در مورد آنچه که شما را از خنده به دل‌درد می‌اندازد بنویسید!
این مورد هم به سادگی می‌تواند بخشی از روش قبلی باشد، اما من دریافته‌ام که معمولاً توسعه بخشیدن به تنها یک مورد نادر که در گذشته شما را به صورت هیستیریک به خنده واداشته می‌تواند بسیار اثرگذارتر باشد. از نگاه من خنده نشانه‌ای است از داستانی که حقیقتاً عالی و معمولاً بسیار همه‌گیر است.

البته اغلب ممکن است مواردی که شما را بیشتر به خنده انداخته‌اند باعث دستپاچگی‌تان هم بشوند و شاید نقل آن از سیاست به دور باشد، با این وجود هرچه داستان عجیب‌تر و مضطرب‌کننده‌تر باشد، احتمال این که ایده کتاب شما مخاطب را جلب نماید بیشتر می‌شود.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۱۰- در مورد نگران‌کننده‌ترین تجربه‌ای که تاکنون داشته‌اید بنویسید.
یکی از غریب‌ترین خصایل انسانی که تاکنون مشاهده کرده‌ام این است که ما مجذوبِ خواندن، تماشا کردن و مصرفِ داستانهای دردناکی هستیم که نشان می‌دهد مردم چطور در زندگی بر مصائب خود غلبه کرده‌اند.

شما تلاش می‌کنید داستانی در مورد نگران‌کننده‌ترین تجربیات‌تان بیان کنید، اما از آن سو احتمالاً مردم از شنیدنِ این‌که چطور از خلال شرایط اسف‌بار و شکست‌ها عبور کرده‌اید و آنچه از این شرایط آموخته‌اید، بهره می‌برند.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۱۱- در مورد کسی بنویسید که بیشترین تأثیر را در زندگی روی شما داشته است.
آیا تا کنون استادی داشته‌اید که تأثیری ماندگار روی زندگی شخصی یا شغل شما گذاشته باشد؟

شاید این فرد بهترین معلم مدرسهٔ شما، مربی دوران جوانی، مشاور تجاری و یا حتی دوستی مسن‌تر از خودتان یا یکی از اعضای خانواده‌تان باشد. در این مورد که آنها چطور بر زندگی شما اثر گذاشته‌اند و درسهای ویژه‌ای که آنها در نهاد شما حک کرده‌اند بیاندیشید و کتابتان را برای قدردانی به آنها تقدیم کنید. قدرشناسی هم مسری است و این قالب به طرزی باورنکردنی ایدهٔ کتاب را قدرتمند می‌سازد.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۱۲ـ عکس‌هایی از محل سکونت‌تان بگیرید و در مورد تجربیات خود بنویسید.
آیا در شهر یا روستایی جذاب و پر جنب‌وجوش زندگی می‌کنید؟ مردم عاشق شنیدن داستان‌هایی راجع به افراد جالب از مکان‌هایی جذاب هستند. این ایده برای نوشتن کتاب به‌ویژه اگر از پیش در استفاده از دوربین عکاسی مهارت داشته باشید بسیار انگیزه‌بخش است.

آیا اخیراً در مناطق و چشم اندازهای شهری بوده‌اید؟ تقاضای زیادی برای کتاب‌هایی با ظاهر جذاب که شامل عکس‌های زیبای شهری و داستان‌هایی که به شرح قصهٔ پشت هر تصویر می‌پردازد وجود دارد.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
- راجع به یکی از سرگرمی‌های خود بنویسید.
مردم عاشق یادگیری در مورد سرگرمی‌ها هستند.

چه شما اهل تزئین کیک باشید یا پاتیناژ و یا در ماهیگیری با قلاب تبحر داشته باشید، این امکان برای شما هست که دانش خود را با دیگرانی که همین علاقه‌مندی را دارند به اشتراک بگذارید. برای مثال من به عنوان یک فریلنسرِ زبردست که تولید محتوا می‌کند، می‌توانم ساعت‌ها بنشینم و با جزئیات مفصل در مورد آنچه اخیراً آموخته‌ام بنویسم.

اغلب می‌توانید کتاب‌های مربوط به مهارت‌های سرگرمی را به کسانی بفروشید که اتفاقاً چندان هم اهل مطالعه نیستند. حتی غیرکتابخوان‌ها هم به ویژه وقتی بتوانند از مهارت‌های جدیدِ خود پولسازی کنند، تمایل دارند سرگرمی‌های خود را بهبود بخشند.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۱۴- از آهنگ‌ها و موسیقی‌دانان مورد علاقه‌تان الهام بگیرید.
شما می‌توانید از نگاه یک هوادار، در مورد خواننده، نوازنده یا آهنگساز مورد علاقه‌تان بنویسید.

شاید در یکی از کنسرت‌های آنها حضور داشته‌اید و بتوانید راجع به تجربه خود قلم بزنید. اگر یک کلکسیون جالب موسیقی دارید شاید انتخاب خوبی باشد که راجع به ترانه‌ها و پیامهایی که در پس آنهاست، دست به نوشتن بزنید. این امکان را دارید که به متن ترانه‌ها مراجعه کنید و ببینید آیا به شما الهام کافی می‌دهند تا در مورد آنچه در پسِ واژه‌های آنها نهفته است بنویسید؟

این مثال را ببینید: در همین لحظه من در حال گوش دادن به ترانهٔ «شادی ارزانی تمام دنیا» اثر گروه «تری داگنایت» هستم. قسمتی از متن ترانه به این شرح است: «به تو می گویم اگر من شهریار این جهان بودم چه می کردم… تمام خودروها و بارها و جنگها را به دور می‌افکندم.»…

حتی از همین یک سطر ساده هم تاثیری کامل برای یافتن ایده احتمالی یک کتاب در مورد سیاست در آمریکا به من الهام می‌شود. در دههٔ شصت و هفتاد گروه‌های موسیقیِ بسیاری ظهور کردند که با اشاعهٔ صلح و برابری، تأثیر شگرفی بر فرهنگ جامعه آمریکا گذاشته‌اند. کشف ارتباط و همبستگی بین تغییرات مثبت اجتماعی در خلال آن سال‌ها و موسیقی مثبتی که به شدت محبوب شد، مسلماً خواننده را به تکاپو وا می‌دارد.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۱۵- درمورد تجربهٔ شغلی که در صنعت خود داشته‌اید بنویسید.
اکثر ما توشه‌ای بزرگ از تجربهٔ زندگی اندوخته‌ایم. کتاب‌های بسیاری نگاشته شده و در آنها آموزش‌هایی راجع به حرفه‌ای که نویسنده در آن صاحب تجربه است ترسیم شده. آیا به اندازه کافی در شغلی بوده‌اید تا بتوانید یک سریِ آموزشیِ جذاب برای خوانندگان بالقوه بنگارید؟ یا چیزی به خواننده بیاموزید تا آهنگ پیشرفت او را در همان محیط شتاب دهد؟

من دقیقاً همین کار را با شرح مرحله به مرحلهٔ سفر شغلیِ خود طی تبدیل شدن به یک فریلنسر در دنیای بازاریابی محتوا انجام داده‌ام و یک سری از پُست‌ها با عنوان چطور یک کسب و کار فریلنسری آغاز کنیم، نوشته‌ام که خوانندگان بسیاری داشته است.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۱۶- دربارهٔ بزرگترین مشکلِ پیش‌روی صنعت خود و راه‌حل‌های بالقوۀ آن بنویسید.
هر مشکل یا مطلب مهمی را که می‌توانید در صنعت خود بررسی کنید، شناسایی و راه‌حل خردمندانه‌ای برای آن پیشنهاد دهید. اگر خودتان شخصاً این راه‌حل‌ها را آزموده‌اید که چه بهتر! به ویژه اگر راه‌حل‌های عملی و مقرون به صرفه‌ای یافته‌اید که کمک می‌کند جایگاه خود را به عنوان یک متخصص تثبیت کنید. این یکی از اولین و اصلی‌ترین دلایلی است که افراد را وادار به نوشتن کتابی می‌کند.

موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,433
12,584
مدال‌ها
6
۱۷- به مدت یک ماه هر روز عملی خیرخواهانه انجام دهید و در مورد این تجربه بنویسید.
بدون شک اگر در یکی دو سال اخیر گشت و گذاری در فیسبوک و یوتویوب داشته‌اید، به ویدئوهایی با موضوع کارهای خیرخواهانه تصادفی مردم برخورده‌اید که مثل ویروس منتشر شدند. البته انتشار داوطلبانه آنها توسط مردم به دلیل خوبی رخ داد: نتیجه ترویج اعمال خیرخواهانهٔ تصادفی می‌تواند الهام بخش سایر مردم جهان برای اشاعهٔ نیکی باشد.

در حالیکه جراید به صورت گسترده به دنبال اخبار ناگوار هستند، هنوز هم به طور فزاینده‌ای نیاز است مردم راجع به از خود گذشتگی بیاموزند و به آنها یادآوری شود که انسانهای نیک منش بسیاراند، هرچه خلاقانه‌تر بتوانید این ایده را درشکل یک اثر هنری واقعی به مضمون یک کتاب ترجمه کنید.

بالا پایین