جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ارتباط با ارواح چگونه با ارواح ارتباط برقرار کنیم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هستی شناسی توسط Hilda; با نام چگونه با ارواح ارتباط برقرار کنیم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 531 بازدید, 10 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته هستی شناسی
نام موضوع چگونه با ارواح ارتباط برقرار کنیم؟
نویسنده موضوع Hilda;
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط Hilda;
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
صرف نظر از عوامل ایجاد این حالات روحی ، همه ی انسان ها نیاز دارند که با ضمیر نا خود آگاه و روح خود ارتباط برقرار کنند تا درجه ی آرامش ایده آل برسند ، در اینجا به راهکارهایی از علم مدیتیشن ( روشی از روان درمانی ) اشاره شده است که با تمرین آنها می توانید تاحدی به ماهیت روحی خود پی ببرید :

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
در یک اتاق تاریک بنشینید ، چشمانتان را ببندید و بدن خود را کاملا” در حالی راحت قرار دهید ، هفت بار نفس عمیق بکشید . ( دم عمیق و بازدم آهسته ) ، بر تمام بدن خود تسلط داشته باشید ، به مدت چند ثانیه بروی تمام نقاط پاهای خود تمرکز کنید و دوباره تنفسی عمیق بکشید و در این موقع حس می کنید که پاهای شما وجود خارجی ندارد. حال ، چند ثانیه ای بروی نیم تنه بالایی ، قفس سی*ن*ه و ناحیه کمر ، تمرکز کنید و دوباره نفسی عمیق بکشید. در مرحله بعد همین کار را در ناحیه سر انجام دهید . بعد از هر مرحله ، باز هم حس می کنید آن عضو از بدن شما وجود خارجی ندارد. با وجود این حس و انجام تنفس های عمیق ، نهایتا” شما با خود می گویید : “مثل اینکه من جسم ندارم و جدا و بدون آن زنده هستم!” . به مدت ۳۰ ثانیه در همان وضعیت بمانید .

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
هالی ارغوانی در اطراف خود حدود ۶ متر بالاتر از جسم و زمین تجسم کنید و آهسته بگویید :” این جسم معنوی من است که اجازه داده در مورد همه چیز در زندگیم فکر و تجربه کنم ، ولی این خود من نیستم ! تصور کنید که این هاله بخار شد و در هوا محو شد ، در اینجاست که باز هم آهسته می گویید : من نه خود جسم مادی هستم و نه احساسات و افکارم ، من به خودی خود و مستقل از همه ی اینها هستم و وجود دارم . برای ۳۰ ثانیه در همان وضعیت بمانید .

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
ه آرامی با خود بگویید :” من تنها یک جسم نیستم ، جسمم تنها وسیله ای است برای به حرکت درآوردن روح .من افکار و احساساتم نیستم ، آنها تنها حاصل از روح من هستند ، ذهن من ابزاری برای روحم است . من خود روحم هستم !!این خود من هستم ، من دارای هوش ، استعداد و عشق الهی هستم و می توانم با خدا ارتباط برقرار کنم . بله من یک روح هستم !!

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
ه مدت ۵ دقیقه به همان حال بمانید و به آرامی از وضعیت خود خارج شوید: آهسته چشمها را باز کنید ، چند بار نفس عمیق بکشید .

با انجام این تمرین ، احساس سبکی می کنید و به یک آرامش فوق العاده روحی دست می یابید . فهمیدید که شما تنها یک کالبد جسمی و یا افکار و احساساتتان نیستید ، جسم و فکر شما محو شد و خود شما باقی ماندید . این “شمایی ” که در این تمرین مدیتیشن به آن رسیدید ، روح شما است . هم اکنون ، آرام و سبکتر شده اید.

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
این تمرین را هر روز ، مخصوصا” زمانی که به بحرانی روحی دچار می شوید ،انجام دهید .

این تمرین باعث ایجاد آرامش و برانگیخته شدن نیروی عشق الهی در شما می شود.

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

حس یا دانش درونی​

شما می توانید یک راهنمای روح را به عنوان یک دانش درونی تجربه کنید. شما می توانید حضور راهنمای خود را احساس کنید ، یا مانند یک شهود صدایی را در درون خود بشنوید. بعضی از افراد به طور رسا صدای راهنمای خود را می شنوند یا انها را می بینند.​

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

جرقه های نور​

جرقه های نور شاخص دیگری از حضور یک راهنمای روح است. بعضی اوقات وقتی می دانم راهنماهایم با من هستند ، جرقه های نوری کمی می بینم. دیدن آن نور بسیار جالب است و می دانم که در آن لحظه آنها در کنار من حضوردارند!​

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

کتاب ها از قفسه کتاب می افتند​

وقتی کتابی از قفسه می افتد ، راهنماهای روح شما هستند که برای کمک به شما انجا هستند! نمی توانم به شما بگویم که چند نفر در یک رویداد به من مکاتبه کرده اند یا با من صحبت کرده اند و گفته اند که کتاب من را دیده اند زیرا به معنای واقعی کلمه از قفسه کتاب خانه مقابل آنها افتاده است. شما می توانید این نوع راهنمایی را تجربه کنید!​

بالا پایین