هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
کودکتان را تشویق کنید تا صداهایی شبیه به “ما” ، “دا” و “با” را بگوید. کودک را مقابلتان بنشانید یا او را طوری قرار دهید که صورتش مقایل صورت شما باشد. شروع کنید به تولید زنجیره های آوایی نظیر ما ما ما ما ما و یا دا دا دا. در صورت تولید این زنجیره های آوایی و یا چیزی شبیه به آن توسط کودک، او را تشویق کنید .
از طریق ارائه بازخوردهای مناسب به زود حرف زدن نوزاد تان کمک کنید
از طریق حفظ تماس چشمی ( زمانهایی که اوا سازی یا صدا سازی می کند به چشمان او نگاه کنید)، پاسخهای کلامی، تقلید صداسازیهای کودک و استفاده از آهنگ کلامی .. گفتار کودکتان را تقویت کنید.
همانطور که گفتیم حرف زدن نوزاد از طریق تقلیدصداهایی که می شنود به وقوع می پیوندد. بنابراین یادگیری مهارت تقلید کردن یک مهارت ضروری برای آموزش حرف زدن به کودک می باشد. مقابل کودک بنشینید دست بزنید و از او بخواهید که دست بزند. دستهایتان را به سمت او دراز کنید و از او بخواهید دستهایش را به طرف شما دراز کند و یا دستهای شما را بگیرد. همچنین می توانید تقلید حرکاتی نظیر: بالا بردن دستها ، بوسه فرستادن ، بازی با انگشتان و… را به یاد دهید.
در موقعیت های مختلف مانند حمام، لباس پوشیدن، غذا خوردن با کودکتان صحبت کنید. در مورد کارهایی که انجام می دهید، کارهایی که می خواهید انجام بدهید و یا انجام دادید با او صحبت کنید. ( کجا می خواهید بروید، چه کسی را دیدید..). فراموش نکنید برای حرف زدن نوزاد، محیط کودک باید غنی از واژگان باشد.