جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی چگونه در خانه تله‌ی شیطان بگذاریم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط VIXEN با نام چگونه در خانه تله‌ی شیطان بگذاریم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 152 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع چگونه در خانه تله‌ی شیطان بگذاریم؟
نویسنده موضوع VIXEN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط VIXEN
موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,979
مدال‌ها
8
Cc0ee3c7fd7b3590eb06cc8bf60bd799.jpg
راستش را بخواهید همه‌ی ما گاهی حضور ارواح بیگانه، یا هیولاهای دیگری را احساس می‌کنیم.
که البته به روی مبارک‌مان نمی‌آوریم!

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,979
مدال‌ها
8
بنده اینجایَم، تا به شما یاد بدهم چطور در خانه‌ی خود، یا لااقل اتاق خود، یک تله‌ی شیطان نصب کنید!
با خود می‌گویید مگر ارواح هم تله دارند؟
اصلا مگر می‌شود شیاطین را گرفت؟
که من مفتخرم بگویم، یس! آف کورس!
تله‌ی شیطان، با تله‌ی ارواح تفاوت دارد؛ اما اگر تله‌ی شیطان را اینجوری که من می‌گویم بکشید، حتما نتیجه‌ی خوبی خواهید گرفت و با یک تیر دو نشان خواهید زد.

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,979
مدال‌ها
8
طرح خام یک تله‌ی شیطان:

e3457df8193fe494069c3acef8b5f654.jpg

ذخیره کنید، حتما به کارتان خواهد آمد!

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,979
مدال‌ها
8
قبل از اینکه تله‌ی شیطان را زیر دم‌فرشی دم در اتاق بکشید؛ نشان ضد شیطان و دعای مخصوص تطهیر شیاطین را هم پوستری کرده و چاپ کنید!
هم به اتاق‌تان جلا می‌دهد و هم تا شیطان موردنظر را رویت کردید، به جای گفتن کلماتی هم‌چون:
« تروخدا منو نکش» از آن استفاده کنید.

871233_1.jpg

موضوع نویسنده

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,979
مدال‌ها
8
طرح خام یک تله‌ی شیطان:

مشاهده فایل‌پیوست 113483

ذخیره کنید، حتما به کارتان خواهد آمد!
تله‌ی ترکیبی اختراع لیلی گرگ‌نما:
برای کشیدن این طرح، جایی را انتخاب کنید که توی دید نباشد، مثلا زیر تخت ( به به ) یا زیر دم‌فرشی ( اون یکی اسم دم‌فرشی چی بود یادم نمیاد ) دم در اتاقتون.
سپس، نمک بیارید، به مقدار لازم!
نمک اصولا راه رهایی از شر ارواح بیفانوسِ،
و ما به جای جوهر از اون استفاده می‌کنیم.
طرح بالا را با جزییات کامل بکشید؛
اگر هم مثل من سختتان است و ناحیه‌ی سویانیتان دچار گسستگی‌ست، فقط دایره‌ی دورش را بکشید و طرح‌های داخلی را با جوهر یا هرچیز ماندگار دیگری بکشید! وقتی ارواح را دیدید، بپرید داخل تله!
مطمعن باشید اون روح بیشرف جلوتر نمیاد!
و اما شیاطین محترمه، اونها کلا نمی‌تونن وارد اتاقتون بشن و روی تله گیر می‌کنن و کلا دیگه نمی‌تونن جایی برن.
( برای همین گفتم جلو در اتاق! )

بالا پایین