جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ایده چگونه مانیفست شخصی بنویسیم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سالن ایده توسط -pariya- با نام چگونه مانیفست شخصی بنویسیم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 697 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته سالن ایده
نام موضوع چگونه مانیفست شخصی بنویسیم؟
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,870
56,964
مدال‌ها
11
اصل پنجم: راجع به هرچیزی مانیفست بنویسید
مانیفست‌نویسی را به یک قالب رایج در نوشته‌هایتان بدل سازید و بکوشید بارها از آن استفاده کنید. چرا که این قالب کمک می‌کند تمام افکار و باورهایی که حول محور یک موضوع دارید را فهرست کنید. می‌توانید نوشتن مانیفست‌های زیر را امتحان کنید:

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,870
56,964
مدال‌ها
11
مانیفست کتابخوانی(یا مطالعه‌ی اثربخش) من
مانیفست وبلاگ‌نویسی من
مانیفست مقاله‌نویسی من
مانیفست داستان‌نویسی من
مانیفست ورزش روزانه‌ی من
مانیفست برقراری ارتباط‌های تازه
مانیفست ارتقا شغلی من
مانیفست استفاده از اینترنت و فضای مجازی
مانیفست گفت‌وگو با شریک عاطفی‌ام
مانیفست تربیت فرزندم
مانیفست مقابله با بیماری‌ام
و…

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,870
56,964
مدال‌ها
11
اصل ششم: انواع مانیفست‌ها را بخوانید
در نوشتن مانیفست‌هایتان خلاق باشید و خودتان را در بند یک چارچوب از پیش تعیین شده ندانید. سرچ کنید و انواع مانیفست‌ها را بخوانید تا بتوانید در هر یک از مانیفست‌هایی که می‌نویسید زبان و لحن متفاوتی داشته باشید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,870
56,964
مدال‌ها
11
برای مثال می‌توانید مانیفست رهبران سیاسی،‌ حزب‌ها و گروه‌های سیاسی، مکتب‌های هنری، بازیگران، نویسندگان، شاعران، نقاشان، ورزشکاران و… را بخوانید و از قالب و لحنی که از آن بهره‌ برده‌اند، الهام بگیرید.

نشر هنوز کتابی با عنوان «صد مانیفست» را به چاپ رسانده که می‌توانید در آن ۱۰۰ مانیفست مختلف از هنرمندان حوزه‌های گوناگون بخوانید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,870
56,964
مدال‌ها
11
باهم تمرین کنیم:
همین حالا دست‌به‌کار شوید، قلم و کاغذی بردارید و شروع کنید به نوشتن مانیفستی درباره‌ی نوشتن. بالای کاغذ بنویسید: «مانیفست نوشتن من» و به صورت فهرست‌وار تمام دلایلی که باعث شده به نوشتن علاقه‌مند شوید را بیاورید. نکته‌ی مهم درباره‌ی این تمرین، محدود نشدن به دلایل اولیه است. اگر بعد از نوشتن ۵ یا ۱۰ دلیل چیزی برای نوشتن نیافتید، متوقف نشوید. جایگاه نوشتن در بخش‌های مختلف زندگی‌تان را بسنجید و با پرسیدن سؤال‌های بیشتر و خلاقانه‌تر بکوشید دست‌کم ۳۰ مورد را یادداشت کنید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,870
56,964
مدال‌ها
11
پرسش‌هایی که می‌تواند به شما کمک کند: نوشتن برای من چه رنگی‌ست؟ نوشتن برای من چه مزه‌ای دارد؟ بافت نوشتن را چطور احساس می‌کنم؟ نوشتن چطور موجب می‌شود شب‌ها راحت‌تر بخوابم؟ چطور می‌توانم با نوشتن از سلامتی جسمم پاسداری کنم؟ نوشتن چگونه باعث می‌شود مطالعه‌ی مؤثرتری داشته باشم؟ چگونه با نوشتن می‌توانم گفت‌وگوی سازنده‌تری با رئیسم داشته باشم؟ و…

بالا پایین