جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی چگونه یک داستان عاشقانه بنویسیم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط شیر کاکائو با نام چگونه یک داستان عاشقانه بنویسیم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 991 بازدید, 43 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع چگونه یک داستان عاشقانه بنویسیم؟
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
عشق و روابط عاطفی بین دو نفر یکی دیگر از سوژه‌های پرطرفدار در داستان‌نویسی است. کتاب‌های داستانی خوبی با مضمون عاشقانه توسط نویسندگان ایرانی نوشته شده که با اینکه سال‌ها از زمان چاپ و نشر آن‌ها می‌گذرد، اما هنوز خواندنشان لذت دیگری دارد. رمان‌های شوهر آهوخانم، چشم‌هایش و سیگار شکلاتی از این دست می‌باشند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
داستان‌های عاشقانه، یا غم‌انگیز هستند یا مفرح و شاد؛ مسئله‌ی عمده‌ی این سبک داستان‌نویسی این است که در رمان‌های عاشقانه، سوژه‌ی اصلی و تمرکز داستان روی زنان می‌باشد. درواقع طرح‌های داستان بیشتر حول احساسات و جنسیت می‌چرخد تا اکشن بودن. به همین دلیل ذهنیتی منفی از این نوع ژانر وجود دارد؛ هرچند با نوشته‌شدن رمان‌های دراماتیکِ خوب و پرمایه، این دیدگاه کمرنگ‌تر شده است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
اما با تمام این اوصاف، ژانر عاشقانه هنوز در صدر کتاب‌های داستانی پرطرفدار قرار دارد و همین توجه باعث شده رمان‌های عاشقانه در شمار پرسودترین رمان‌های فروخته شده در میان سایر سبک‌های داستانی باشند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
طبق آمار Bookstr.com، در حال حاضر داستان‌های عاشقانه با درآمد 1.4 میلیارد دلار جزو پردرآمدترین ژانرها در صنعت ادبیات داستانی هستند. از این رو یادگیری نحوه‌ی نوشتن این سبک داستانی نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
به همین خاطر در این نوشتار به آموزش «چگونه یک داستان عاشقانه بنویسیم» پرداختیم و سعی کردیم مراحل نوشتن یک کتاب عاشقانه را مفصل بیان کنیم تا شما در انتهای مقاله قادر به نوشتن اولین رمان عاشقانه و مهیج خود باشید.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
۱) انتخاب یک ایده‌ی جذاب برای نوشتن داستان عاشقانه

اولین قدم برای نوشتن هر نوع قصه‌ای انتخاب یک ایده‌ی جذاب است. باید یک ایده و یک داستان برای گفتن داشته باشید. به آنچه که دوست دارید اتفاق بیفتد فکر کنید. دوست دارید ماجرای عاشقانه‌ی رمان شما چگونه شروع شود؟ یک عاشقانۀ دل‌چسب یا سخت و پر تنش؟

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2

برای آنکه بدانید به چه چیزی علاقه دارید، سوال‌ طرح کنید:​

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
  • آیا من جزو آن ‌دسته از کسانی هستم که عشق در یک نگاه را باور دارم یا ترجیح می‌دهم با ورود عشق مخالفت کنم؟
  • وصالی آهسته و کش‌دار، یا جذبی آنی را دوست دارم؟
  • به احساسات آرام و عمیق یا جاذبه‌های سطحی و فوری علاقه دارم؟
  • دوست دارم چه چیزهایی از موضوعات اکشن و پرصدا را داخل داستان‌‌هایم بیاورم؟
و ‌سوال‌های بسیار دیگر که می‌توانید طرح کنید. هر چقدر سوال‌ها، ریزتر و شفاف‌تر باشد، قطعاً ذهنیت شما بازتر می‌شود.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
نکته: داستان‌های عاشقانه، بهترین فضا برای پرداختن به فانتزی‌های رمانتیک هستند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
۲) پیدا کردن سبک و ژانر مورد علاقه برای نوشتن داستان عاشقانه

سعی کنید سبک و ژانر مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنید؛ چون خوانندگان هیجان و علاقه‌ی نویسنده را از روی آنچه که نوشته، حس می‌کنند. وقتی شما در مورد موضوعی که خودتان دوست دارید و برایتان مهم است بنویسید، احساس شما در متن جاری می‌شود و مخاطب، آن را با خواندن داستانتان درک می‌کند.

بالا پایین