جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی چگونگی تبدیل شدن به ترانه سرآ حرفه ای

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کارگاه شعر توسط HAN با نام چگونگی تبدیل شدن به ترانه سرآ حرفه ای ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,656 بازدید, 108 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کارگاه شعر
نام موضوع چگونگی تبدیل شدن به ترانه سرآ حرفه ای
نویسنده موضوع HAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط HAN
موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9
موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9
در واقع، مهم ترین نکته ای که در مورد گروو ها وجود دارد این است که شما باید گرووی پیدا کنید که با حس و حال و فضای آهنگ تان جور باشد. اگر یک آهنگ عاشقانه آرام می نویسید، به یک گروو آرام و ملایم نیاز دارید. اگر در حال نوشتن آهنگ جدایی دردناک هستید، یک گروو ناراحت کننده و دراماتیک تر لازم است. من به ایده، قلاب و گروو ترانه ” سه گانه مقدس ” می گویم. این سه جز با هم کار می کنند تا به یک هدف برسند.

موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9
پس دوباره وقت آزمون و خطا است. چند سبک گروو مختلف که به درد آهنگ تان می خورد را در ذهن تان بررسی کنید. شما می توانید از هر ساز یا کیتی که در دسترس دارید استفاده کنید، مثلا من با پیانو این کار را انجام دادم اما شما می توانید روی گیتار یا DAW یا هر ساز دیگری هم گرووتان را اجرا کنید. در آخر از بین چند موردی که پیدا کردید، آن گرووی که با روحیه و حال و هوای آهنگ شما سازگارتر است را انتخاب کنید.

موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9
و باز هم باید بگویم که گروو بهتر است ساده باشد. اکثر گروو ها اندازه شان به قدر یک یا دو میزان است، پس روی ارائه ایده های کوتاهی که متناسب با حس آهنگ تان است، متمرکز کنید.

وقتی که گروو مورد نظرتان را پیدا کردید، تنها کاری که باید انجام دهید تکرار روی توالی آکوردتان است تا یک هم نوازی کامل برای کورس تان ایجاد شود:

موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9
موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9
همان طور که در این مثال دیدید من هر بار گروو را تکرار نکردم. من کمی از وارونگی آکورد ها استفاده کردم یا کمی فاصله شان را تغییر دادم که خوب است. تا زمانی که حس گروو با آهنگ جور باشد، صدای یکنواختی که مورد نظرتان است، ایجاد خواهد شد.

و همین! این سه عنصر اصلی برای نوشتن کورس بودند. اگر هنوز برایتان جا نیفتاده کمی بیشتر تمرین کنید و بعد سراغ مراحل دیگر بروید.

موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9

آکورد ها و گروو وِرس را بنویسید

خب تا این جا با نوشتن کورس که بخش اعظم کار است و مدام در سرتاسر آهنگ تکرار می شود، آشنا شدید.

در واقع در این ترانه ورس-کورسی، شش بخش اصلی آهنگ که باید بنویسید

موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9
به این شکل است:

ورس 1- کورس1- ورس 2- کورس 2- بریج- کورس3

پس حالا نوبت نوشتن ورس ها است. توصیه می کنم مثل کورس های تان به ورس هم 8 خط متن و 16 میزان اختصاص بدهید.

موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9
همان طور که احتمالاً می دانید، در یک آهنگ ورس – کورسی، ورس ها معمولاً موسیقی یکسان اما متن ترانه جدیدی دارند. بعداً به نوشتن اشعار ورس ترانه تان فکر خواهیم کرد. در حال حاضر بیایید با بخش ورس هایی که موسیقی یکسانی دارند، شروع کنیم.

موضوع نویسنده

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,358
20,976
مدال‌ها
9

توالی آکورد ورس تان را بنویسید

روش نوشتن توالی آکورد ورس تقریباً مثل روش نوشتن توالی آکورد کورس است. با این که آهنگ های زیادی وجود دارد که از توالی چهار آکوردی یکسانی استفاده می کنند، اما توصیه شخصی من نوشتن آکورد تازه برای ورس ها است.

بالا پایین