جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نیمه حرفه‌ای [چیناچین] اثر «دردانه عوض‌زاده کاربر انجمن رمان‌ بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط دردانه با نام [چیناچین] اثر «دردانه عوض‌زاده کاربر انجمن رمان‌ بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 16,545 بازدید, 355 پاسخ و 59 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع [چیناچین] اثر «دردانه عوض‌زاده کاربر انجمن رمان‌ بوک»
نویسنده موضوع دردانه
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط دردانه
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,110
39,305
مدال‌ها
3
از اتاق که بیرون رفتم. پریزاد را همراه با لیوان چای در دست درحالی که روی دسته مبل رو به جایی که مادر و مهری نشسته‌بود، دیدم که مهری را مخاطب ساخته بود.
- باور کن دختر خیلی حوصله داری، آخه خیاطی هم شد کار؟
مسیرم‌ را به طرف آشپزخانه کج کردم و با قرار گرفتن پشت اپن به مادر و‌ مهری نگاه دوختم. مهری به جای مادر پشت چرخ نشسته‌بود و‌ مادر داشت کار با آن را به او‌ یاد می‌داد. مهری در جواب پریزاد فقط آرام خندید و مادر گفت:
- تو بی‌استعداد بودی که هیچ‌وقت یاد نگرفتی، وگرنه که خیاطی کار نیست، هنره که تو سرت نمیشه.
لیوانی از آبچکان برداشته و مشغول ریختن چای شدم. پریزاد گفت:
- من هنر سرم نمیشه؟ من که هنرمندترین آدم خاندان آذرپی‌ام، هم نقاشی، هم آرایشگری، اصلاً از هر انگشتم یه هنر می‌ریزه.
مادر درحالی که دو لبه‌ی پارچه را روی هم می‌گذاشت و با انگشت به مهری نشان می‌داد کجا را بدوزد، گفت:
- چه فایده که خیاطی یاد نگرفتی.
پریزاد سرش را کمی بالا گرفت.
- کلاس من به خیاطی نمی‌خوره، وگرنه یاد گرفتنش اصلاً کاری نداره.
با لیوان چای درون دستم، روی اپن تکیه دادم و گفتم:
- من هم با مامان موافقم، استعداد نداشتی پری.
پری با گفتن «نه بابا» به طرف من برگشت و من ادامه دادم:
- باور کن، هنوز هم‌ یادمه مادر چقدر تلاش کرد یادت بده چطور یه چادر برش بدی، آخرش هم نتونستی.
پریزاد نگاه حرصی‌اش را به من دوخت.
- هیچم اینطور نیست مهرزادخان!
من این بار رو به طرف مهری و مادر کردم، با صدا زدن مهری، توجه او‌ را به طرف خودم کشیدم و ادامه دادم:
- بذار برات تعریف کنم، پریزاد تازه فکر‌ کنم چهارده‌سالش بود، هم‌ سن و سال تو، مامان اون موقع یه سالی بود دیگه کار نمی‌کرد، اما هنوز کلی خرده پارچه داشت. یه بعدازظهر پری رو نشوند یه قیچی رو سرپا گذاشت وسط و بهش گفت بیا با همین پارچه‌ها یادت بدم چطور برای این قیچی‌ یه چادر برش بزنی، من که پسر بودم یاد گرفتم، این پری‌خانم‌ مثلاً هنرمند هیچِ هیچی.
مهری خندید و پریزاد با حرص نامم را کشیده گفت.

مادر هم‌ که به طرف من برگشته‌بود، با لبخندی گفت:
- چه دقیق یادت مونده، شاید اگه به جای وقت گذاشتن روی پریزاد روی تو‌ کار می‌کردم این همه سال این چرخ‌ بیکار نمی‌موند.
مهری بلندتر خندید و‌ پریزاد «ایول مامان» گفت و من با چشمان گرد شده و‌ متعجب «مامان» گفتم.
مادر‌ سرش را برگرداند تا دوباره مشغول‌ کارش شود.
- مگه بد گفتم؟
سرم را کج کردم.
- یعنی توقع داشتین من کارهای زنونه یاد بگیرم؟
مادر‌ همزمان که به مهری اشاره می‌کرد، کارش را ادامه بدهد، گفت:
- خیاطی زنونه نیست، مرد خیاط هم وجود داره.
پریزاد پرانرژی‌تر از قبل گفت:
- ولی مهری‌جون یه لحظه مهرزاد رو تصور کن پشت چرخ خیاطی بشینه.
مهری‌ دست از کار کشید و با گذاشتن دستش مقابل دهان خندید و‌ آرام گفت:
- خیلی عجیب میشد.
می‌توانستم‌ با یک‌ تشر مانع از خنده‌ی او‌ و پریزاد شوم، اما‌ مهری آنقدر زیبا می‌خندید که دلم ضعف می‌کرد و من فقط عاشق دیدن آن خنده‌ها بودم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,110
39,305
مدال‌ها
3
پریزاد میان خنده‌هایش گفت:
- عجیب نه، مسخره.
با چرخاندن سرش به طرف من گفت:
- آخر‌ خنده می‌شدی داداش!
نگاه از مهری‌ گرفتم و‌ با ریز کردن چشمانم‌ به پریزاد دوختم.
- فعلا‌ً که‌ چنین صحنه‌ای فقط توی ذهن تو هست نه در واقعیت.
کمی از چای‌ام‌ را نوشیدم و‌ برای عوض کردن بحث گفتم:
- مامان به عمو زنگ زدم که شب بریم اونجا.
خنده از لب‌های مهری پرید و چشم به من دوخت. توانستم اضطرابش را از دیدن افراد جدید خانواده‌ام بخوانم، باید باز به او اعتمادبنفس می‌دادم.
پریزاد از روی دسته‌ی مبل برخاسته و‌ رو به من کرد.
- نگفت کیا هستن؟
شانه‌ای بالا انداختم.
- خب مثل همیشه خودشونن.
یکدفعه با یادآوری چیزی ابروهایم را بالا انداختم.
- آها... گفت به هوشمند میگه زنشو هم بیاره، اسمش نسیمه؟
پریزاد با سر تکان دادن انتهای چای‌اش را خورد و رو به مهری کرد.
- مهری زود کارتو تموم کن بیا پیشم‌، برات لوازم آرایش گرفتم قبل رفتن یه صفایی به صورتت بدم، یه سر هم باید به لباسات بزنیم ببینم چی بپوشی خوبه، می‌خوام امشب چش نسیمو دربیاریم.
مهری متعجب به پریزاد چشم دوخته‌بود و پریزاد ادامه داد:
- البته از اون دختره‌ی چشم‌ریزِ دماغ عملی، خیلی سرتری؛ اما با آرایش یه کاری می‌کنم امشب با حسرت چشمای درشت تو بخوابه.
مادر با تشر نامش را صدا زد و پریزاد درحالی که به طرف اپن برمی‌گشت، گفت:
- البته نه اینه که خوشگل نباشه، دختر خوبیه، موهاش عین مهری سیاهه و صورتش هم سفید، اما‌ صافی موهاش و چشم و لبای ریزه‌اش و دماغ عملیش باعث شده... .
با گذاشتن لیوانش روی اپن، چشمکی به من زد و ادامه داد:
- عروس داداش من از عروس هوشمند خوشگل‌تر باشه.
فقط لبخندی به او‌ زدم. آرام‌ سرش را پیش کشید و گفت:
- غمت نباشه داداش! کاری با مهری‌ می‌کنم که کسی نتونه به انتخابت ایراد بگیره.
لبخند پهن‌تری زدم و‌ مثل خودش آرام گفتم:
- ممنونم ازت آبجی!
خودش را عقب کشید و همان‌طور که دستش را کنار ابروهایش گذاشته‌بود، چهار انگشتش را جلو داد و با لحن لاتی گفت:
- جمالتو عشقه داداش!
او‌ به طرف راهروی اتاق‌ها برگشت و‌ من از لحن حرف زدنش خندیدم. همزمان با نوشیدن چای‌ام به این فکر‌ کردم که پریزاد با همه‌ی اذیت‌هایش، گاهی اوقات خواهر‌ خیلی خوبی می‌شود. نگاهم را به طرف مادر و‌ مهری چرخاندم و‌ لیوانم‌ را روی اپن گذاشتم. مهری با دقت به حرف‌های مادر گوش می‌کرد. آرام زمزمه کردم:
- عروس من بدون آرایش هم از همه‌ی دخترها سره.
باور قلبی‌ام همین بود. مهری هم در زیبایی خدادادی و هم در رفتار مودبانه‌ای که من با تربیت خودم‌ ساخته‌بودم، زن بی‌نظیری شده‌بود.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,110
39,305
مدال‌ها
3
برای رسیدگی به ماشینم به حیاط رفته‌بودم تا اگر گرد و غبار رانندگی طولانی روی آن نشسته، پاک کنم. متوجه کاور کت و شلوارم شدم که هنوز از دسته‌‌ی کنار پنجره‌ی عقب آویزان بود. هوفی کشیدم و قبل از هر کاری، کاور به دست به اتاق برگشتم. مهری و پریزاد مقابل کمد لباس ایستاده و درحال زیر و رو کردن لباس‌های مهری بودند. صدای پریزاد از بیرون اتاق هم شنیده میشد. با گفتن «چه خبر شده؟» به طرف تخت رفتم و کاور را روی آن گذاشتم. صدای پریزاد باعث برگشتن سرم شد.
- مهرزاد آخه این وضعشه؟
به آن‌ها نزدیک شدم.
- چی شده؟
پریزاد یک دستش به کمر زده‌بود و با دست دیگر به داخل کمد اشاره کرد.
- مهری لباس نداره که؟
ابروهایم بالا پرید و با گفتن «واقعاً؟» به درون کمد نگاه کردم. مهری بلافاصله گفت:
- نه آقا دارم، پری‌خانم قبول نمی‌کنه.
پریزاد رو به طرف او کرد و گفت:
- اینا مناسب نیست.
مهری لباس قهوه‌ای‌رنگی را که برایش خریده بودم را بیرون کشید.
- این خوبه!
پریزاد با حرص لباس را از درون دست مهری بیرون کشید و داخل رگال برگرداند.
- آخه قهوه‌ای هم شد رنگ که عروس بپوشه؟
بعد بقیه پیراهن‌های مهری را جابه‌جا کرد. اینا هم همشون آستین کوتاهن که البته مهرزادخان عمراً بذاره بپوشی.
نگاهم به پیراهن‌های داخل رگال افتاد. حق با پریزاد بود. هرچه‌ پیراهن مهری داشت، همه آستین کوتاه بودند که نه برای مهمانی، بلکه برای پوشیدن در خانه و دل خودم، آن‌ها را خریده‌بودم. متفکر دستی به پشت سرم کشیدم.
- الان چیکار کنم؟
پریزاد کلافه هوفی کشید.
- تو؟ باید پیش از این فکر‌ می‌کردی که یه لباس مناسب برای مهری بخری.
سری تکان داد.
- بذار برم توی کمد خودم سرک بکشم، شاید یکی از لباس‌هام به سایز مهری بخوره.
به طرف در برگشت.
- بدیش اینه هم‌سایز هم نیستیم.
نگاهی به هر دو برای مقایسه انداختم. باز هم حق با پریزاد بود. مهری لاغر بود و قدی بلندتر از همسالانش داشت، اما پریزاد توپر بود. کاملاً معلوم بود لباس پریزاد در تن مهری زار می‌زند. تا پریزاد به در برسد مادر با پاکتی در دست وارد اتاق شد.
- چه خبره دختر؟ خونه رو گذاشتی روی سرت واسه یه لباس؟
پریزاد که با ورود مادر ایستاده‌بود، دستش را به طرف کمد دراز کرد.
- مامان‌خانم خودت بیا ببین، پسر حواس‌جمعت که همیشه گیر میده به سر و وضع آدم، یه لباس درست برای زنش نخریده.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,110
39,305
مدال‌ها
3
مادر تا میانه‌ی اتاق پیش آمد.
- حالا اینقدر مهمه که داد و هوار کنی؟
پریزاد چشم گرد کرد.
- مهم نیست مامانی؟ بده می‌خوام مهری امشب... .
مادر به میان کلامش رفت و با گرفتن پاکت مقابل مهری گفت:
- اینو چند روز پیش به نیت خودت خریدم، ببین خوشت میاد.
پریزاد تک ابرویی بالا داد و گفت:

- بازم گلی به جمال تهمینه‌خانم. ببین مادرشوهرت چی واست خریده.
انتهای کلامش را رو به مهری گفت و او دست در‌ پاکت کرد. پیراهن تقریباً بلندی را که رنگ توسی‌روشن داشت، بیرون کشید. پیراهن پارچه‌ی نازکی داشت که آستردوزی شده و آستین‌های راحت پلیسه‌اش در مچ به سرآستینی با نه دکمه‌ی نگین‌دار می‌رسید، روی سمت چپ سی*ن*ه‌اش گلی گلدوزی شده‌بود که شاخه‌های پیچک‌مانندش تا وسط و پایین پیراهن کشیده شده‌بود. مهری درحالی که پیراهن را مقابلش گرفته‌بود، با بغض گفت:
- خیلی خوشگله، ممنون مادر!
پری سوتی کشید.
- ببین مامان‌خانومی چیکار کرده؟
مهری پیراهن را در آغوش فشرد و سر به زیر انداخت. مادر سرش را در آغوش کشید و بوسید.
- چرا گریه می‌کنی؟
مهری «ببخشید» گفت و من قدرشناسانه به او چشم دوختم و لبخند زدم.
- مامان واقعاً شرمنده‌ام کردی!
- این حرفا چیه؟ من برای دخترم خرید کردم، دیدم، دلم خواست خریدم، همین!
مهری را از خود جدا کرد و رو به دخترها کرد و گفت:
- خب دیگه برید بیرون، اینجا رو خلوت کنید تا مهرزاد یه خورده استراحت کنه.
مهری «چشم» گفت و پیراهن را روی ساعدش انداخت. پریزاد با گفتن «یه لحظه» او را نگه داشت. نگاهش روی رگال لباس‌ها بود.
- اون مانتوی کرمت رو هم بردار بیار!
مهری مطیعانه برای برداشتن مانتو برگشت و پریزاد با بیرون رفتن ادامه داد:
- یه شال نقره‌ای دارم باب این لباس، اونو هم بهت میدم.
مهری هم سریع پشت سرش بیرون رفت. چشمم به در بود که مادر نزدیک شد.
- پسرم پیرهنت اتو نمی‌خواد.
با «نه مامان!» برگشتم و‌ کاور کتم را باز کردم تا نگاهم به کت توسی رنگ، لبخندی زدم و آن را به طرف مادر گرفتم.
- به قول پریزاد حواستون بوده ست کنیم؟
مادر‌ خندید.
- فقط یه تصادفه، ولی بد هم نشده که.
کاور را روی تخت رها کردم و دست مادر را گرفتم .
- ممنون مامان که به فکر مهری بودین.
دست دیگرش را روی بازویم گذاشت.
- کاری نکردم پسرم، گفتم که اون هم مثل دخترمه. دوست داشتم خودم براش یه لباس بدوزم، اما ترسیدم بعد این همه وقت خیاطی نکردن، نتونم خوب کار کنم.
لبخندی زدم.
- ممنونم مامان که همیشه به فکر منی. چطور جبران کنم؟
مادر دستش را از بازویم برداشت و کمی عقب رفت و با صدایی که بغض داشت گفت:
- تو پسرمی، همین که حواست به دل زنت باشه برام کافیه، الان هم یه خورده استراحت کن شب سرحال باشی.
مادر بیرون رفت و من که نیازی به استراحت نداشتم، ترجیح دادم به ماشینم رسیدگی کنم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,110
39,305
مدال‌ها
3
بعد از پوشیدن شلوارم به سراغ کمد رفته و از میان پیراهن‌های رنگ روشنی که در رگال ردیف شده‌بودند، یکی را بیرون کشیدم و روی تخت، کنار کت انداختم. تی‌شرت خاکستری‌رنگم را از تنم بیرون کشیده و پیراهن‌ را به جای آن پوشیدم. پایین آن را مرتب کرده و کتم را مقابل آینه‌ای که روی کمد وصل بود به تن کردم. در حال مرتب کردن یقه‌ی کتم بودم که در اتاق باز شد و مهری که از دست پریزاد‌ آزاد شده‌بود، پا به داخل گذاشت. به محض‌ وارد شدنش برگشتم و از اینکه دیدم پریزاد می‌دانست که من آرایش زیاد دوست ندارم و چهره‌ی مهری را زیاد تغییر نداده‌بود، لبخندی زدم. همان پیراهنی که مادر برایش خریده‌بود را با شال نقره‌ای‌رنگی ست کرده‌بود و مانتویش را هم روی ساعدش انداخته‌بود. محو زیبایی‌اش که با چند قلم آرایش مختصر چنین برجسته شده‌بود، یک قدم پیش رفتم.
- چی شدی دختر!؟
گونه‌هایش از شرم سرخ‌تر شد و من فقط به چشمان درشت او که فریبا‌تر از قبل شده‌بود، نگاه دوخته‌بودم. پریزاد از پشت سر مهری سرک کشید.
- خان‌داداش! راضی هستی؟
یک لحظه به پریزاد نگاه کردم.
- دستت درد نکنه!
بعد دوباره نگاهم را به مهری دوختم و متوجه فر موهایش شدم که از زیر شال روی شانه‌هایش ریخته‌بود. از دیدنشان دلخور شدم. دیدن موهای‌ باز همسرم فقط مال من بود و نمی‌خواستم زیباییشان را مرد دیگری ببیند، حتی اگر پسرعموهایم باشند.
- موهاتو جمع کن زیر شال!
مهری سریع «چشم» گفت و خواست موهایش را جمع کند. پریزاد دستش را گرفت و بعد خود را به کنار مهری رساند.
- یعنی چی موهاشو جمع کنه؟ نصف خوشگلیش به موهاشه، امشب باید چشم نسیم دربیاد.
اخم کردم و‌ کمی تندتر از قبل گفتم:
- دلم‌ نمی‌خواد موهای زنم‌ پخش باشه، اصلاً چرا باید چشم‌ نسیم رو‌ دربیارید؟
پریزاد دو دستش را به کمرش زد و سری به اطراف تکان داد:
- از دست تو مهرزاد! چی بگم وقتی گوش نمیدی؟
چند لحظه مکث کرد و بعد با گفتن «صبر کن» بیرون رفت. فرصت را غنیمت دانسته و آنقدر نزدیک مهری شدم که فقط به اندازه‌ی یک دست میانمان فاصله بود. نگاهم را با لذت به صورتش دوختم.
- هیچ می‌دونی این چشمات تا شب منو دیوونه می‌کنه؟
خندید و قبل از اینکه چیز دیگری بگویم پریزاد وارد و من فاصله گرفتم. پریزاد شال مهری را پایین برد. موهایش را جمع کرد و با موگیر سفت کرد. طره ای از موهای جلوی صورتش را بیرون کشید و روی صورتش رها کرد. قبل از هر فرصتی برای اظهارنظر به طرف من برگشت و با بالا گرفتن انگشتش گفت:
- مهرزاد! اگه به این مو گیر بدی، خفت می‌کنم، این باید باشه تا دل نسیم بسوزه.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,110
39,305
مدال‌ها
3
کلافه سر تکان دادم.
- کاش می‌فهمیدم چه‌ دشمنی با نسیم داری که می‌خوای دلشو بسوزونی؟
- چون باکلاس بازیاشو ندیدی نمی‌فهمی چی میگم.
رو به مهری کرد.
- دست به این مو نمی‌زنی تا من هم آماده بشم.
مهری سر تکان داد. همین که پریزاد بیرون رفت و در اتاق را بست، نزدیک مهری شده و دو دستم را روی شانه‌هایش گذاشتم.
- می‌دونی چقدر خواستنی شدی؟
محجوبانه خندید و سر به زیر انداخت. آن طره موی فر، درون صورت سفیدش که با شال نقره‌ای می‌درخشید، نمای زیباتری گرفته‌بود. همان‌ موها را با دو انگشت گرفت و بوسیدم.
- دلم یه چلوندن و ماچ خوشمزه می‌خواد، اما می‌ترسم‌ پری کله دوتامونو بکنه که هنرشو خراب کردیم.
مهری دندان‌نما خندید و من حسرت‌زده روی سرش را بوسیدم.
- سرتو بالا کن! امشب عروس من از همه بهتره.
سرش را بالا کرد، اما لبخندش محو شد. نگاهش پر از ترس بود.
- از چی می‌ترسی مهرآواجان؟
کمی مکث کرد و با پایین بردن نگاهش گفت:
- می‌ترسم خوب نباشم.
- چرا؟
- من اونا رو نمی‌شناسم، اگه یه وقت بد حرف زدم و شما ناراحت... .
میان کلامش‌ رفتم.
- مهری! این حرفا چیه؟ من بهت اطمینان دارم، بارها امتحانت کردم، می‌دونم می‌تونی خوب حرف بزنی، باید خودتم باور کنی که می‌تونی.
- خب قبلاً با آدمایی حرف زدم که همه رو می‌شناختم، ولی من عموی شما رو نمی‌شناسم.
- نگران چیزی نباش! عموی من فرقی با آدمای روستا نداره. فکر کن با یکی از مردای روستا طرف شدی. باور کن هیچ مشکلی پیدا نمی‌کن.
- اگه یه وقت نتونم، هول بشم، یادم بره.
دستم را از شانه‌هایش برداشته و دو دستش را گرفتم.
- به من نگاه کن!
وقتی به چشمانم زل زد، شمرده گفتم:
- من آقامعلمت بودم و من میگم که تو آماده‌ی آماده هستی.
انتهای کلامم را به «هوم؟» ختم کردم تا از او تأیید بگیرم. سر تکان داد.
- من می‌تونم؟
- بله که می‌تونی، خانواده‌ی عموی من آدمای خوبین، مثل همه آدمای روستا معمولین، کافیه به این فکر نکنی که اونا رو نمی‌شناسی. تو که نباید بترسی. می‌خوای عروس من بشی، باید اونا رو بشناسی.
مکث کرد و سر تکان داد.
- درسته، من باید زن خوبی برای شما باشم.
- تو هر جور باشی من کنارتم مهری!
لبخند زد.
- چقدر خوبه که شما هستین.

آخرین ویرایش:
بالا پایین