جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی چیکن تندوری | Tandoori Chicken

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام چیکن تندوری | Tandoori Chicken ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 203 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع چیکن تندوری | Tandoori Chicken
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
یکی دیگر از معروف ترین غذاهای هندی چیکن تندوری است که باز هم با مرغ تهیه می شود و بسیار بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذا متعلق به نواحی شمال هند است و اگر به شهرهای مختلف هند مثل دهلی سفر کنید می توانید این غذا را به اصیل ترین شکل ممکن امتحان کنید. تندور در زبان هندی به معنای تنور است و در روش سنتی این غذا در تنورهای هیزمی پخته می شد. البته امروزه مرغ را بیشتر در فرهای مدرن می پزند، اما هنوز هم اسم چیکن تندوری روی آن مانده است. برای تهیه این مرغ خوشمزه و لذیذ، تکه های مرغ را با ماست و ادویه های هندی مثل ماسالا، فلفل سیاه، پودر فلفل چیلی یا فلفل چیلی کشمیری مزه دار می کنند و بعد آن را در تنور یا فر کباب می کنند تا کاملا برشته شود. اگر می خواهید چیکن تندوری را مثل یک هندی اصیل نوش جان کنید آن را در کنار برنج سفید ساده یا نان ترد و برشته سرو کنید. پوسته مرغ در این روش بسیار ترد و برشته می شود و طعمی فوق العاده لذیذ پیدا می کند.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🔸مرغ 1 عدد
🔸ماست 2 پیمانه
🔸روغن زیتون طعم دار پنج قاشق
🔸پیاز متوسط 2 عدد
🔸سیر رنده شده 2 حبه
🔸زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری
🔸آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
🔸پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
🔸نمک و فلفل
🔸ادویه تندوری 1 قاشق غذاخوری
🔸ادویه گرام ماسالا 1 قاشق غذاخوری
🔸عسل یه قاشق غذاخوری
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
پوست و چربی‌های اضافی مرغ را گرفته، ساق و انتهای ران مرغ را از هم جدا کرده با چاقو شکاف‌های کوچکی در اطراف گوشت مرغ ایجاد می‌کنیم.

با اینکه با چنگال سوراخهای ریزی روی مرغ ایجاد کنید تا مواد به خوردش بره.

داخل ظرفی ماست ، کره ، پیاز ، سیر ، زنجبیل ، پاپریکا ، ادویه تندوری ، گرام ماسالا ، آب لیموترش ، نمک و فلفل رو مخلوط کنید.

بعد مرغ را داخل مواد آماده شده بخوابونید و به مدت 3 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزه دارشه.

مرغها رو بچینید تو یک ظرف پیرکس و برای ۴٠ دقیقه یا تا زمانی که پخته شود با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزید.

حال مرغ‌ تندوری را داخل دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات و لیمو تزیین کنید. در صورت تمایل می‌توان کمی سس کچاپ بر روی مرغ‌های تندوری ریخت.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
طرز تهیه ادویه تندوری

مواد مورد نیاز :

ادویه مخلوط و در صورت تمایل تند که شامل همه رقم ادویه است : ادویه مخلوط خورشی ( سفره خونه ای ) یا ادویه تاکو
زردچوبه
پودر پیاز
پودر سیر
پودر چیلی ( فلفل کوچک و کشیده و سرخ رنگ ) فلفل قرمز تند یا پاپریکا یا فلفل قرمز (غیر تند) که فلفل های توپولی قرمز رنگه که البته خیلی هم تند نیست و گاهی به جای پودر از خرده های چیپسی فلفل هم استفاده میشه.
پودر مانگو یا انبه خشک کرده و آسیاب شده
پودر برگ کاری

طرز تهیه :

همه مواد را آسیاب کرده و با هم مخلوط میکنند. معمولا رنگ ادویه تندوری به واسطه پاپریکا بسیار پررنگه و قرمزی زیادی داره
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
بالا پایین