جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ژانر‌های موجود در تالار کتاب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط نهال رادان با نام ژانر‌های موجود در تالار کتاب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 290 بازدید, 1 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع ژانر‌های موجود در تالار کتاب
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نهال رادان
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,388
مدال‌ها
7
به نام آفریننده نون و قلم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران انجمن رمان بوک،
در این تاپیک تمام ژانرهای مجاز در تالار کتاب ذکر شده است.
دوستان دقت کنید که تنها همین ژانرها استاندارد رمان‌ها هستند و استفاده از کلماتی مثل کلکی، غمگین، کمدی، همخونه‌ای، ازدواج اجباری، خشن و... به هیچ عنوان ژانر نیستند.
شما نویسنده عزیز مجز هستید تنها از ژانر نام برده استفاده کنید.
با تشکر
~مدیریت بخش کتاب~







 
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,388
مدال‌ها
7
ژانر‌های استاندارد تالار کتاب:

عاشقانه:
این ژانر تمرکز زیادی بر بیان احساس علاقه‌ی شدید میان افراد، خصوصا با جنسیت مخالف، و نتایج و آثار آن بر زندگی اشخاص مهم رمان دارد.

***
اجتماعی:
این ژانر تمرکز زیادی بر بیان معضل‌های اجتماعی جامعه و تاثیر آن‌ها بر مردم و واکنش مردم جامعه به آن معضل‌ها را به طرزی آموزشی و بیدار کننده دارد.

***
طنز:
این ژانر به بیان مسائلی انتقادی در لفافه و با بیانی خنده آور و البته توصیف‌های اغراقی خنده آور و دیالوگ‌های طنز آلود می‌پردازد.

***
جنایی:
این ژانر که با قتل، مبارزه (اغلب پلیس با خلافکار) و هر گونه جرم و جنایت سر و کار دارد خود شامل سه ژانر زیر مجموعه به نام‌های پلیسی، مافیایی و معمایی می‌شود که به این سه مورد اشاره خواهد شد.

***
پلیسی:
در این ژانر پلیس‌ها قهرمانان و شخصیت‌های اصلی مثبت داستان هستند که هدف نویسنده نشان دادن تلاش و پیروزی‌های آنان است. در این ژانر مخاطب با پلیس ارتباط بیشتر و بهتری برقرار می‌کند.

***
مافیایی:
در این ژانر باندهای مافیایی خلافکار قهرمانان و شخصیت‌های اصلی داستان هستند که هدف نویسنده خوب جلوه دادن آن‌ها، تلاش‌های هوشمندانه‌ی آنان و پیروزی‌هایشان است. در این ژانر مخاطب با باند مافیایی ارتباط بیشتر و بهتری برقرار می‌کند.

***
معمایی:
در این ژانر که با کنجکاو کردن ذهن خواننده با نوشتن دیالوگ‌های چند پهلو و گنگ و البته وقایع غیر منتظره که به طرز عجیبی به هم ربط یافته و در ذهن خواننده همچون پازل شکل می‌گیرند، جنگ بین خوبی و بدی و به عبارتی جنگ هوشمندانه میان پلیس و خلافکار مطرح است که هر کدام ممکن است بنا به میل نویسنده پیروز شوند.

***
ترسناک:
این ژانر از سری وقایعی که حس هیجان منفی از جنس ترس را در خواننده ایجاد کرده و رشد می‌دهند تشکیل می‌شود. در این ژانر که غالباً ترکیب خوبی با ژانر تخیلی است، برای ترساندن مخاطب از وقایع، موجودات و مکان‌هایی با توصیف و فضاسازی کافی و البته دیالوگ نویسی مناسب استفاده می‌شود.

***
درام:
این ژانر که ابتدا تنها برای نمایشنامه‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت، بعدها برای رمان‌ها هم مورد استفاده قرار گرفت. در این ژانر وقایع غم انگیز و گاهاً کمی شادی آور زندگی در خواننده حس غم خوشایندی را ایجاد می‌کنند و ارتباط نویسنده با خواننده از طریق بیان عواطف غم آلود روزمره‌ی بشر صورت می‌گیرد.

***
تراژدی:
این ژانر نیز همانند درام از نمایشنامه به رمان رسیده است. این ژانر میزان غمی که به نمایش می‌گذارد بسیار بیشتر از ژانر درام بوده و حتی الامکان تلاش در متاثر و بسیار غمگین کردن مخاطب را دارد. در این ژانر وقایع منفی و درد آلود بسیار زیاد اند و در اغلب موارد با پایانی تلخ تیر نهایی ایجاد غم را به مخاطب شلیک می‌کنند.

***
علمی_تخیلی:
در این ژانر که نیاز به تحقیقات علمی نویسنده و تخیلی برای ترکیب با مقوله‌ای علمی دارد، تمرکز بر وقایع مبتنی بر علوم و تخیل نویسنده دارد.

***
تاریخی:
در این ژانر که نیاز به تحقیق تاریخی زیادی دارد، جریانات و وقایع داستان بر اساس واقعیت یا مرتبط با واقعیت گذشته در تاریخ‌های خاصی بیان می‌شوند.

***
سیاسی:
در این ژانر تمرکز اصلی داستان بر روی جنگ‌های قدرت، انقلاب‌ها و برخوردهای سیاسی میان مردم و دولت‌ها یا حکومت‌ها می‌باشد. این ژانر نیاز به تحقیق و مطالعه‌ی زیادی دارد و صرفا یک عقیده‌ی خام و ساده بیان نمی‌کند.

***
فانتزی:
نویسنده در این ژانر باز است. در داستان‌های تخیلی باورپذیری به پایین‌ترین حد خود می‌رسد و نویسنده با پردازش دنیای خیالی، شخصیت‌هایی که با چشم بشر دیده نمی‌شوند این داستان را شکل می‌دهد. برای نوشتن این ژانر باید جوری عمل کنید که مخاطب با خواندن چند پست جزوی از کاراکترهای شما شود و در دنیای شما زندگی کند. توصیف مکان، حالات و فضاسازی در این داستان‌ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند. همچنین توصیفاتی شبیه به رمان‌های اجتماعی و عاشقانه _آرایه‌های خیلی زیاد و استفاده از کلمات ناآشنا_ مخاطب را پس می‌زنند و معمولا متن‌ها باید روان اما بیان شیرین و خیالی داشته باشند.
نویسنده‌ها معمولا به جای فانتزی از تخیلی استفاده می‌کنند که این غلط است.


۰
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین