هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
پنک در کتابی با عنوان مقدمه ای بر داستان پلیسی، در سال ۱۹۱۵ از جان بوچان به عنوان بنیانگذار سبک تریلر یاد کرد و معتقد است که اینگونه پلیسی، سبک هاردبویلد را آفرید.
ژانر تریلر با هاردبویلد، از نظر تنوع ترکیب های مختلف، تفاوت داشت. هاردبویلد، صرفا متعلق به داستان های پلیسی و کارآگاهی بود در حالی که تریلر، دارای انواع مختلفی نظیر تریلر پلیسی، جنایی، جاسوسی، تاریخی، حقوقی، سایبر و ... می باشد.
البته دو نظر مختلف در مورد این ترکیب بندی وجود دارد. عقیده ی برخی اینست که ژانر تریلر، صرفا ناشی از داستان های پلیسی و جنایی است ولی اکثر افراد می گویند که دیگر بین داستان های پلیسی و تریلر با رمان های ریموند چندلر و دشیل همت، هیچ فاصله ای وجود ندارد و هم اکنون رمان های جذاب پزشکی در زمره ژانر تریلر قرار دارد.
فیلم تریلر با این هدف بوجود آمد که تماشاچی را در طول فیلم،« در لبه صندلی» نگه دارد و هیجان زده کند. از المان های رایج این ژانر می توان به عدم نمایش اطلاعات مهم داستانی اشاره کرد. ابزار خلق یک داستان هیجان انگیز ، شامل گمراه کردن ، پیچش های داستانی و ناتمام گذاشتن داستان در نقاط حساس می باشد.
همیشه تبهکاران در این داستان ها در مقابل قهرمانان قرار می گیرند و نبردی بین خیر و شر، جریان دارد. بخشی از جذابیت این ژانر، بسته به نوع نقل داستان از زبان راوی به غیر از زیبایی خود داستان، تعيين میشود. نویسنده باید در ذهن خواننده به گونه ای شرایط بحرانی، حوادث مکرر و تعلیق های فراوان را به وجود آورد که توان از دست نهادن کتاب از او سلب شود.