جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی ژله بریلو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام ژله بریلو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 181 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع ژله بریلو
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,185
9,191
مدال‌ها
7
ژله بریلو نوعی سس می باشد که برای تزئین کیک ها و شیرینی ها از آن استفاده می شود. بریلو طعم ها و رنگ های مختلف دارد و بسته به سلیقه خود می توانید ژله بریلو را تهیه کنید. با استفاده از طعم های مختلف بریلو مانند بریلوی سیب، پرتقال، آلبالو و … میتوانید یک اثر هنری بر روی کیک اسفنجی ساده خود ایجاد کنید. از آنجا که کیک های اسفنجی را با سس براق یا همان ژله بریلو همیشه در پشت ویترین قنادی ها دیده اید، پارسی دی برای شما همراهان عزیز طرز تهیه ژله بریلو را آورده است. با تهیه ژله بریلوی خانگی خودتان خالق یک کیک استثنایی برای شاد کردن همسرتان و یا فرزندانتان باشید. در پارسی دی با ما باشید برای آموزش ژله بریلوی خانگی.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,185
9,191
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه ژله بریلو خانگی
نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
شکر ۱/۳ پیمانه
آب سرد ۱/۴ پیمانه
آب لیموترش تازه ۳ ق غذا خوری
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,185
9,191
مدال‌ها
7
طرز تهیه ژله بریلو خانگی
مرحله اول: نشاسته
ابتدا نشاسته ذرت را به همراه ۲ قاشق غذا خوری از آب گفته شده در دستور مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم: ترکیب مواد مایع
مقدار باقی مانده آب را به همراه شکر در قابلمه ریخته و بر روی شعله گاز قرار دهید تا شکر کاملا ذوب شود.

مرحله سوم: ترکیب کردن
سپس نشاسته مخلوط شده را به همراه آب لیموترش تازه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مابه به غلظت رسیده و شفاف شود.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,185
9,191
مدال‌ها
7
مرحله چهارم: پایان کار
ژله بریلوی شما آماده است آن را از روی گاز بردارید و اگر می خواهید ژله را رنگی کنید، ژله بریلو را به چند قسمت تقسیم کرده و یا همان را به یک رنگ، رنگی کنید و برای کاور کردن کیک استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,185
9,191
مدال‌ها
7
نکاتی که برای تهیه ژله بریلو باید رعایت کنید
این دستوری که برای ژله بریلو داده شد کمی غلیظ است و برای تازه نگه داشتن میوه های روی کیک مناسب است.
برای کاور کردن کیک باید رقیق باشد و مقدار مایعات را بیشتر کنید. اما نه خیلی که روی کیک نماند. باید به مانند سس های شکلاتی شود.
برای استفاده از بریلو برای کاورد کردن کیک به یاد داشته باشید که کیک را خامه کشی کرده و در یخچال قرار دهید. به مدت ۵-۸ ساعت و سپس بریلو بر روی کیک بریزید.
در استفاده از آبلیمو دقت فرمائید که استفاده بیش از اندازه آن رنگ ژله را کدر می کند.
به اندازه نوک خلال دندان رنگ خوراکی که بهتر از رنگ ژله ای استفاده کنید بریزید تا به رنگ دلخواه برسد.
استفاده از آبلیمو صنعتی باعث کدر شدن رنگ ژله بریلو می شود.
بنا به ذائقه خود میزان آبلیمو را می توانید کم و زیاد کنید
 
بالا پایین