جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته {ژوان} اثر •دلارام نویسنده انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کاربران توسط DELARAM با نام {ژوان} اثر •دلارام نویسنده انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 730 بازدید, 15 پاسخ و 21 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کاربران
نام موضوع {ژوان} اثر •دلارام نویسنده انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع DELARAM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,733
مدال‌ها
17
تن خسته و زخمی‌ام را با یک بوسه کوتاه درمان می‌کنی و ترمیم و تسکینی ماننده معجزه‌ای برای روح شکسته‌ام. *دوستی عاشقانه‌ام با تو غیرضروری‌ست؛ مانند فلسفه، مانند هنر نقاشی، هیچ ارزش بقایی ندارد؛ بلکه یکی از آن چیز‌هایی‌ست که به بقا و حیات، ارزش می‌بخشد و می‌گویم تو را در رویاهای همیشگی‌مان دیده بودم.

برگرفته از ناشناس با تغییر

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,733
مدال‌ها
17
لحظه‌هایم با تو مانند شهدی شیرین است و به پای نگاه معطوف تو می‌ریزد و بعد باز می‌گردد و کم‌کم جذب در رگ‌های خشکیده من می‌شود.
امشب ماه در آغوش شب به خواب می‌رود و من هنوز خاطره‌ها به خیالم صف می‌کشند و من را به بی‌خوابی دعوت می‌کنند. در تنم تب شعله می‌کشد و من چه بی‌تابانه می‌خواهم به سوی تو بازگردم... .

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,733
مدال‌ها
17
من کافری بودم که کافی بود تا تصورت کنم، آن موقع دیگر این قلم مسلمان بود که خودش از عشق سپیدمان می‌نوشت... این حکایت‌های بی‌نهایت بود که دست بر پاکی چشمان تو میزد. تو بر رگ‌هایم جاری شده بودی چطور می‌توانستم بی‌خیالت بشوم و به آسانی از آن گذر کنم؟ حتی گاهی رنگ‌های بوم بزرگ نقاشی‌ام برای تو بی‌رنگ می‌شد.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,733
مدال‌ها
17
در عجب خموش کردن آتش سوزان قلبم مانده‌ام، در این‌که این حال پریشان و آشفته‌ام را چطور در مسیر نگاهت آواره کردی! کاش می‌توانستم برای ساعتی دق کنم تا نام تو را در نوشته‌هایم فراموش کنم. خیالم را به فراموشی مجبور بسازم و باز دوباره با یک تلنگر کوچک ساعت‌ها به حال خود بگریم و با دغدغه‌های کوچک و بزرگم بسازم.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,733
مدال‌ها
17
ای معشوقم! می‌دانم دیگر شنونده‌ای برای شنیدن دلتنگی‌هایم ندارم ولی تو همیشه در میان لحظات تلخ و شیرینم جاودانه خواهی ماند پس تو را تا ابد ستایش می‌کنم. من پذیرا شدم مهر تو را سراسر جانم پس بیا و قولی پایدار بده تا گه‌گاهی یادی از من فراموش شده کنی.

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,434
13,003
مدال‌ها
17
«نویسنده تایپ این اثر را موکول کرده»
تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود.
[کادر مدیریت بخش ادبیات]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین