جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی کبه

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام کبه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 366 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع کبه
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله نهم​

پس از اینکه رنگ کبه ها طلایی شد، انها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان کبه ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

نگهداری طولانی مدت کبه​

برای اینکه بتوانیم کبه را مدت طولانی نگهداری کنیم، باید کبه های را آماده کنیم و داخل یک سینی درون فریزر قرار دهیم تا کاملا خنک شوند، سپس از فریزر خارج کنیم و بسته بندی کنیم. سپس مجددا در فریزر نگهداری کنیم.

توجه داشته باشید که اگر کبه ها را قبل از فریزر کردن، در فریزر قرار ندهیم تا کاملا خنک شوند، به هم می چسبند و ظاهرشان خراب می شود. برای سرخ کردن کبه های یخ شده هم نیاز نیست صبر کنیم تا یخ شان باز شود و می توانیم به همان صورت سرخ کنیم.
 
بالا پایین