جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب کتاب زنی در کابین ۱۰

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه کتاب توسط سلین با نام کتاب زنی در کابین ۱۰ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 218 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه کتاب
نام موضوع کتاب زنی در کابین ۱۰
نویسنده موضوع سلین
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سلین
موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6

معرفی کتاب زنی در کابین 10​

وقتی این رمان را تمام می‌کنید تا مدت‌ها بی‌قرار خواهید بود! روث ور در کتاب زنی در کابین 10، داستانی پرتعلیق و رازآلود را به تصویر می‌کشد. این رمان پرفروش نیویورک‌تایمز که توانسته افتخارات بسیاری به دست آورد، قصه زنی را روایت می‌کند که قتلی وحشتناک را از نزدیک می‌بیند و بعد از آن زندگی‌اش تحت تأثیر این حادثه قرار می‌گیرد.

موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6

درباره کتاب زنی در کابین 10:​

خیال کنید در یک روز آرام در یک کشتی لوکس تفریحی قرار دارید، همه سرنشینان از هوای دلپذیر و امکانات فوق‌العاده کشتی استفاده می‌کنند تا اینکه ناگهان دستی مرموز زنی را از کشتی به داخل آب پرتاب می‌کند! با این حال همه چیز در نهایت آرامش و آسودگی پیش می‌رود و کشتی به مسیرش ادامه می‌دهد، گویی هیچ اتفاقی نیفتاده است.

موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6
روث ور (Ruth Ware) با دادن سرنخ‌هایی از این ماجرای معمایی و ترسناک ذهن‌تان را به طور باورنکردنی با فضایی رازآلود درگیر می‌کند. رمان زنی در کابین 10 (The Woman in Cabin 10) داستانی هیجان‌انگیز و روانشناسانه است که از زبان یک خبرنگار زن به نام لو بلاک بازگو می‌شود. او که برای مجله گردشگری، گزارش تهیه می‌کند، در حین یک مأموریت کاری عازم یک سفر دریایی می‌شود و این سفر اتفاقات عجیبی را برای او به دنبال دارد.
فضاسازی بی‌نظیر و هنر داستان‌نویسی روث ور که سبک خاص او در داستان‌نویسی را نشان می‌دهد، شما را کاملاً غرق در صفحات و کلمات رمان می‌کند.

موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6

افتخارات کتاب زنی در کابین 10:​

- حضور در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز و یو اس‌ای تودی
- نامزد دریافت جایزه گودریدز برای بهترین رمان معمایی در سال 2016
- نامزد جایزه کتاب ماه و کتاب سال 2016
- نامزد جایزه Theakston Old Peculier در بخش رمان جنایی سال 2017
- حضور در فهرست کتاب‌هایی که باید در تابستان بخوانید به انتخاب نیویورک پست و هفته‌نامه سرگرمی

موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6

نکوداشت‌های کتاب زنی در کابین 10:​

- تنش‌آور و تحریک‌کننده. (Independent)
- فراموش‌نشدنی، پوچ و بی‌پروا. (PureWow)
- رمانی پرتعلیق و به‌یادماندنی. (Barnes & Noble)
- یک رمان معمایی بزرگ و مدرن. (New York Post)
- این رمان پرتعلیق از روث ور، مسحورکننده است. (US Weekly)
- پیچ و تاب‌ها و شگفتی‌های بسیار در یک داستان رازآلود به سبک قدیمی. (Thrillist)
- روث ور با یک قهرمان ناقص اما دوست‌داشتنی، یک داستان هیجان‌انگیز و زیبا خلق می‌کند. (Sunday Mirror)
- اگر از طرفداران آگاتا کریستی هستید، آماده شوید تا با این داستان رازآلود و تعلیق‌آمیز روبه‌رو شوید. (Bustle)

موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6

خواندن کتاب زنی در کابین 10 به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟​

اگر به داستان‌های جنایی و رازآلود علاقه‌مندید و می‌خواهید رمانی با فضای رعب‌آور بخوانید که شخصیت‌ها و ماجراهای آن تا مدت‌ها در ذهن‌تان بماند، این اثر شگفت‌انگیز و خارق‌العاده را از دست ندهید.

موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6

در بخشی از کتاب زنی در کابین 10 می‌خوانیم:​

مدت زیادی چیزی نگفتیم، هیچ‌کدام‌مان. فقط مثل دو احمق وسط فرودگاه ایستادیم و همدیگر را نگاه می‌کردیم. جودا طوری صورت و موها و کبودی‌های روی گونه‌ام را نگاه می‌کرد که انگار واقعاً باور نمی‌کرد خودم باشم. فکر می‌کنم که من هم داشتم همین کار را نسبت به او می‌کردم، یادم نمی‌آید.

تنها چیزی که به آن فکر می‌کردم این بود: اومدم خونه، اومدم خونه، اومدم خونه.

موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6
جودا مدام می‌گفت: «باورم نمی‌شه. حالت خوبه.»

و بعد اشک‌هایم جاری شدند و رو به ژاکت کاموایی خارش‌آور و زمختش گریه کردم و او هیچ چیزی نگفت، فقط طوری نگهم داشت که انگار حاضر نبود هیچ‌وقت رهایم کند.

اول نمی‌خواستم که خانوادۀ هورست به پلیس زنگ بزنند، اما نمی‌توانستم کاری کنم حرفم را بفهمند و بعد از اینکه با جودا حرف زدم و قول دادم که به اسکاتلندیارد زنگ بزنم و داستانم را تعریف کنم – داستانی آن‌قدر بعید که خودم هم تقریباً باورم نمی‌شد – کم‌کم متقاعد شدم که حتی ریچارد بالمر هم نمی‌تواند با پول راهی برای فرار از آن بخرد.

موضوع نویسنده

سلین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,063
8,526
مدال‌ها
6
وقتی پلیس رسید، اول من را به مرکزی درمانی بردند تا به پاهای زخمی و مچ پیچ‌خورده‌ام برسند و دوباره برایم دارو تجویز کنند. به نظر می‌آمد که قرار است تا ابد طول بکشد، اما بالأخره دکترها گفتند که برای رفتن آمادگی دارم و یکهو به خودم آمدم و دیدم که دارند من را با ماشین به ایستگاه پلیسی آن طرف دره می‌برند و آن جا مسئولی از سفارت بریتانیا در اُسلو منتظرم بود.

دوباره و دوباره دیدم که دارم داستان آنه، ریچارد و کری را تعریف می‌کنم و هر بار به گوش خودم بیشتر و بیشتر باورنکردنی می‌رسید.

مدام می‌گفتم: «باید بهش کمک کنین. کری... باید برین دنبال کشتی.»

بالا پایین