جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب نفرتی‌تی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ با نام کتاب نفرتی‌تی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 312 بازدید, 23 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع کتاب نفرتی‌تی
نویسنده موضوع ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ℳ𝒶𝓈ℴ𝓊𝓂ℯℎ
موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
مصر در زمان سلطنت آخناتن و نفرتی‌تی، ثروتمندترین امپراتوری در جهان باستان شمرده می‌شد. این زوج پایتختی جدید ساختند که در آن پرستش خدایان چندگانه‌ی مصری جایی نداشت و کاهنان معابد از ثروت و قدرتِ پیشینِ خود محروم شدند.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
این انقلابِ مذهبی، جنگ قدرتی به راه ‌انداخت که نتیجه‌ی خشمِ کاهنان و مردمی بود که از از دست دادن خدایانشان آزرده بودند.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
نفرتی‌تی ناپدید شد. داستانِ کتاب نفرتی‌تی: کتاب مردگان این مقطع زمانی از سلطنت فرعون مصر را به تصویر می‌کشد.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
راحوتپ یکی از کارآگاهان خبره‌ی شهر تبس و ملقب به کاشف اسرار بود. او از سوی آخناتن به مأموریتی برای یافتن ملکه گماشته شد و تنها ده روز فرصت داشت تا قبل از مراسم جشن بزرگ، نفرتی‌تی را پیدا کند. نتیجه‌ی تحقیقاتش زندگی دوگانه‌ای را پیش رویش قرار می‌داد: غرق شدن در دریای لطف و مهر آخناتن، در صورت پیدا کردن ملکه؛ و یا کشته شدن خود و خانواده‌اش در صورت شکست در مأموریت.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
نیک دریک با انتخاب این رویداد تاریخی، هوشمندانه به ابهام بزرگ پیرامون سرنوشت نفرتی‌تی پاسخ می‌دهد.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
او راحوتپ را به‌عنوان قهرمان بی‌باکی که شباهت بسیاری به همتایان مدرن خود دارد، برمی‌گزیند و او رااو راحوتپ را به‌عنوان قهرمان بی‌باکی که شباهت بسیاری به همتایان مدرن خود دارد، برمی‌گزیند و او را وارد مسیری مملو از توطئه و قتل‌های خشونت‌آمیز می‌کند. نویسنده با انتخاب فصول کوتاه و ریتم مناسب، از پرداختنِ بیش‌ازحد به تاریخ می‌پرهیزد و در حفظ خط اصلی داستانِ خود موفق عمل می‌کند.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
کتاب نفرتی‌تی: کتاب مردگان یک تریلر تاریخی است که به اسرار و زوایای تاریکِ بازی‌های قدرت در پشت پرده می‌پردازد. این اثر ذیل مجموعه‌ی رای راحوتب (Rai Rahotep) در انگلستان به چاپ رسیده است.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
یک یادواره‌ی غنی و پررمزوراز از مصر باستان. (تایمز)
تحقیقات تاریخی نیک دریک به‌خوبی انجام شده؛ فضای داستان باورکردنی است و شخصیت‌ها گویی زنده می‌شوند و از تابوت‌هایشان بیرون می‌آیند. (Literary Review)
خوانندگان در ماجراجویی کارآگاه راحوتپ شریک می‌شوند و نبض مصر باستان را از نزدیک حس می‌کنند. (بوک‌لیست)

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
کتاب نفرتی ‌تی: کتاب مردگان برای چه کسانی مناسب است؟
اگر طرفدار رمان‌های تاریخی و داستان‌های تریلر، جنایی و رازآلود هستید، خواندن کتاب نفرتی‌تی: کتاب مردگان را از دست ندهید.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
1,487
984
مدال‌ها
2
در بخشی از کتاب نفرتی تی: کتاب مردگان می‌خوانیم
و دست‌ آخر تانفرت من، قلب من، با موهایى به سیاهى شبى بدون مهتاب، و بینى کشیده و چشمانى مخمور. دلم مى‌خواست مرا بابت اینکه آنان را ترک مى‌کنم ببخشند. اگر در زندگى‌ام هیچ کارى نکرده بودم، حداقل این خانواده را ساخته بودم. دختران باهوشم. دعا کردم که در پایان این ماجرا به من پس داده شوند. براى این کار حاضر بودم هر چیزى را در محراب خدایان قربانى کنم. انسان زمانى به عشق خود نسبت به چیزى پى مى‌برد که ناچار است آن را ترک کند.

بالا پایین