۱
ابتدا سیب زمینی ها را درون قابلمه آب ریخته تا آبپز شوند
۲
پوست آنها را میگیریم و با گوشت کوب آنها را له میکنیم یا رنده ریز میکنیم و بعد از آن آرد,جعفری,نمک,فلفل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا همگی مواد را با هم مخلوط میکنیم.(بیش از حد مواد رو هم نزنید چون خمیر چسبناک میشود.)
۳
از موادمان کمی بر میداریم و به اون فرم(کروکت)در میاوریم اگر مواد به دستمان چسبید دستمان را کمی نم دار میکنیم.کروکت ها رو ۱۵دقیقه در یخچال قرار داده .
۴
تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند و آرد سوخاری را هم درون یک بشقاب میریزیم و بعد کروکت ها را اول درون تخم مرغ ها می غلطانیم و بعد در آرد سوخاری می غلطانیم این مقدار تقریبا ۱۲ عدد کروکت به شما میدهد.
۵
قابلمه نچسب رو میگذاریم داغ شود و بعد روغن را درون آن میریزم تقریبا تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد و بعد کروکت ها را درون آن میگذاریم تا طلایی رنگ شود
۶
ولی حواستان باشد که نسوزد چون سریع رنگ عوض میکند و بعد از آن اگر دوست داشتید کروکت ها را درون یک آبکش قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود