جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فرانسوی کلمات پر کاربرد فرانسوی

• نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط شاهین وثوقی با نام کلمات پر کاربرد فرانسوی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,014 بازدید, 35 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع کلمات پر کاربرد فرانسوی
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
اگر ممکن است، من یک اتاق با حمام می‌خواهم: Je voudrais une chambre avec une douche dans la chamber (ژو وودقه اون شامبق اَوِ دوش دان لَ شامبق)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
تصفیه‌حساب چه موقع انجام می‌شود؟: Quelle est l’heure limite d’occupation (کِلی لُق لیمیت دوکوپاسیون؟)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
آیا سکوی سوارشدن در قطار … همین جاست؟: Est-ce que c’est le bon quai pour le train de (اِس کو سی لو بون کی پوق لوتقَن دو …)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
لطفا برنامه‌ی حرکت قطارها را به من بدهید: Je voudrais l’horaire (ژو وودقه لوقِق- ق در آخر بسیار خفیف تلفظ می‌شود)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
گر ممکن است، من یک بلیت یک‌طرفه به مقصد … می‌خواهم: Je voudrais un billet en aller simple pour (ژو وودقه اون بیه اُنَله سُمپِلُ پوق)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
باجه‌ی خرید بلیت کجاست؟: Où est le guichet (وه لو گیشه؟)
ما کجا (در چه نقطه‌ای از مسیر) هستیم؟: Où sommes-nous (او سُم نو؟)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
من سیر شده‌ام: J’ai terminé (ژه تِقمینه)
من … می‌خورم: Je vais prendre… (ژو وِپخُندق …)
اگر ممکن است، من … می‌خواهم.: Je voudrais…. (ژو وودقه …)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
صورتحساب، لطفا: L’addition, s’il vous plaît (لادیسیون، سیل وو پله)
کجا می‌توان یک رستوران خوب پیدا کرد؟: Où y-a-t-il un bon restaurant (او ای اَتیل اَن بون قستوقان ؟)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
یک میز برای دو نفر، لطفا: Une table pour deux, s’il vous plaît (اون تَبله پوق دوو، سیل وو پله) اگر ممکن است، من به مقداری نوشیدنی احتیاج دارم: Je voudrais boire quelque chose (ژو وودقه بوا کِلکُ شوز)

ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
یک لیوان آب، لطفا: Un verre d’eau, s’il vous plaît (اَن وِق دو، سیل وو پله)
آیا غذای گیاهی دارید؟: Avez-vous des plats végétariens (اَوه وو دِپله وِجِتاقیَن؟)
آیا در این صورتحساب، انعام هم در نظر گرفته شده است؟: Est-ce que le service est compris (اس کو لو سِقویسه کومپخی؟)

بالا پایین