جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء کویر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط ASHVAN با نام کویر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 217 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع کویر
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
عنوان انشا:کویر

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
نمی دانم کویر و آسمان پر ستاره اش را دیده ای یا تنها وصف زیبایی اش را از این و آن شنیده ای … اما نه به شنیده هایت بسنده کن و نه به دیده هایت اکتفا، که زیبایی های کویر نه دیدنی است و نه شنیدنی، کویر را باید با عمق وجودت حس کنی و در خلسه و خلوت آن غرق شوی تا سر از زیبایی سحرگونه آن در آوری!

در کویر گویا زمین و زمان یکی می شوند و گذشته و حال و آینده در یک ردیف بی ابتدا و بی انتها می نشینند.

تا آن زمان که در کویر هستی ناخودآگاه قیل و قال زندگی را به باد هوا می سپاری که به برود و ببرد هیاهوی شهر نشینی و مردمانش را.

تا تو بمانی و این همه زیبایی که می خواهی تا ابد در حافظه خیالت حک شود.

تا در روزهای آفتابی و سوزانش در عمق خلوتی خداگونه غرق شوی و دنیا را لحظاتی چند به فراموشی بسپاری و در شب های جادویی و شگفت انگیزش راهی آسمان پر ستاره شوی، ساعت ها بگردی و بچرخی و چشمک ستاره هایش را به نظاره بنشینی و عبور شهاب های عجولش را شکار کنی.

کویر همان دنیای خیالی است که می گویند مردمانش همیشه در صلح اند، همان طبیعت بکر و دست نخورده ای که به گمان خیلی ها چیزی ندارد که به تاراج برده شود اما … کویر سرشار است از بودن و زندگی، که زندگی را در همین سکوت مرموز و بودن را در همین یکی شدن گذشته و حال و آینده باید جستجو کرد.

عاشق این هستم که روزی را در بیابان های کویر کشورم قدم بزنم و شب ها زیر آسمان حیرت انگیزش دراز بکشم و ستاره ها را یکی یکی بشمارم و در خلسه ای بی پایان ستاره باران شوم.

من عاشق کویر و صلح و صفای بیابان گونه اش هستم. عاشق همین سادگی و بی آلایش بودن آن، عاشق همین بی زمانی و غرق شدن در فضای بودن خود. من عاشق کویر هستم

بالا پایین