جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی کیک مرغ

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام کیک مرغ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 335 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع کیک مرغ
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
کیک-مرغ.jpg
کیک مرغ از کیک های خوشمزه بین المللی است که طعمی بسیار جذاب دارد و معمولا به صورت سرد سرو می شود
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
نان تست۱ بسته
سی*ن*ه مرغ۲ عدد
سس مایونز۱ لیوان
ماست چکیده½ لیوان
گردوی خرد شده۱ لیوان
پیازچه۱ دسته بزرگ
جعفری۱ دسته متوسط
خیار شور½ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله اول​

برای تهیه کیک مرغ ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله دوم​

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله سوم​

در این مرحله گوشت مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیازچه و جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیم کوب شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله چهارم​

حالا خیارشور را هم به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم. در ادامه مواد را با قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و بافت شان یکدست شود.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله پنجم​

در این مرحله حاشیه های خشک نان های تست را جدا کرده، سپس یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم. در ادامه کف ظرف را با یک لایه نان تست می پوشانیم، سپس یک لایه از مواد روی نان تست می ریزیم و آنرا به صورت یکدست پخش می کنیم
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله ششم​

حالا مجددا یک لایه نان تست قرار می دهیم و این مراحل را به ترتیب انجام می دهیم تا مواد تمام شوند. لایه آخر را با باقیمانده مواد می پوشانیم و با لیسک یا چاقو مواد را مانند خامه کشی به صورت یکدست روی کیک می مالیم
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله هفتم​

در این مرحله روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد جذب نان تست شوند. پس از گذشت این زمان کیک را از یخچال خارج کرده و به سلیقه خود تزیین می کنیم.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله هشتم​

برای تزیین کیک مرغ می توانیم از انواع مواد و سبزیجات استفاده کنیم. ما در این دستور برای تزیین کیک از هویج رنده شده، کنسرو ذرت، خیارشور حلقه ای، تربچه، جعفری، گوجه گیلاسی و گردوی خرد شده استفاده کردیم
 
بالا پایین