اول پودر کیک رو با توجه به دستور روش تهیه کنید(معمولا با تخم مرغ، شیر و کمی روغن باید مخلوط بشن) بعد یه قالب دلخواه رو انتخاب کنید و حتما داخلش کاغذ روغنی بندازید.مواد کیک رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید کیک داخل فر بپزه(حدودا ۳۰تا۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد).
کیک رو خارج کنید و صبر کنید تا کامل سرد بشه(اگر سرد نشه با اضافه کردن ژله خمیر میشه)
پودر ژله رو با ۱لیوان ابجوش کامل مخلوط کنید و بذاریدش داخل ماکرو یا روی گاز کامل هم بزنید تا دونه های ژله حل بشن.
بعد آب سرد رو به ژله اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کامل سرد بشه ولی نبندروی سطح کیک رو با چاپستیک(قاشق چینی)یا هر شی دیگه سوراخ سوراخ کنید طوری که همه حفره ها روی ردیف های منظم افقی و عمودی باشن.ضمنا نباید عمق این حفره ها زیاد باشه طوری که تا ته قالب برسه و کیک رو سوراخ کنه تا ۲سوم کیک کافیه. ه.