جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی کیک ژله‌ای

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط BARAN. با نام کیک ژله‌ای ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 141 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع کیک ژله‌ای
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
tasvirezendegi.ir590.jpg
مواد اولیه برای ۵ نفر :
خامه (زده شده) به میزان لازم
پودر ژله ۱ بسته
آب (۱ لیوان داغ و نصف لیوان سرد) ۱ و نیم لیوان
پودر کیک آماده ۱ بسته
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
اول پودر کیک رو با توجه به دستور روش تهیه کنید(معمولا با تخم مرغ، شیر و کمی روغن باید مخلوط بشن) بعد یه قالب دلخواه رو انتخاب کنید و حتما داخلش کاغذ روغنی بندازید.مواد کیک رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید کیک داخل فر بپزه(حدودا ۳۰تا۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد).
کیک رو خارج کنید و صبر کنید تا کامل سرد بشه(اگر سرد نشه با اضافه کردن ژله خمیر میشه)
پودر ژله رو با ۱لیوان ابجوش کامل مخلوط کنید و بذاریدش داخل ماکرو یا روی گاز کامل هم بزنید تا دونه های ژله حل بشن.
بعد آب سرد رو به ژله اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کامل سرد بشه ولی نبندروی سطح کیک رو با چاپستیک(قاشق چینی)یا هر شی دیگه سوراخ سوراخ کنید طوری که همه حفره ها روی ردیف های منظم افقی و عمودی باشن.ضمنا نباید عمق این حفره ها زیاد باشه طوری که تا ته قالب برسه و کیک رو سوراخ کنه تا ۲سوم کیک کافیه. ه.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
حالا ژله رو روی کیک بریزید.
کیک رو بذارید داخل یخچال و یه شب تا صبح یا ۷ ساعت وقت بدید ببنده.
کیک رو خارج کنید و روش خامه فرم گرفته بریزید و بعد برش بزنید.
۲)اگر دلتون خواست از چند نوع ژله استفاده کنید(برای این کار اول جند حفره ایجاد کنید به صورت نامنظم بعد ژله رو دقیق با سرنگ بریزید داخل همون حفره ها بعد دوباره چند تا حفره و یه رنگ دیگه ژله و همین طور تا انتها و رنگهای دلخواه خودتون)
۳)میتونید به جای ژله از ترکیب آب کمپوت یا آب مربا به همراه پودر ژلاتین استفاده کنید
 
بالا پایین