جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران گفتمان آزاد رمان زخمه‌ی خلقان| اثر لیلا مرادی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Leila Moradi با نام گفتمان آزاد رمان زخمه‌ی خلقان| اثر لیلا مرادی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,297 بازدید, 31 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع گفتمان آزاد رمان زخمه‌ی خلقان| اثر لیلا مرادی
نویسنده موضوع Leila Moradi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Leila Moradi
موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,003
مدال‌ها
4
عنوان: زخمه‌ی خلقان
ژانر: عاشقانه و درام
نویسنده: لیلا مرادی
عضو گپ نظارت: (۴)S.O.W
خلاصه:
زیر آماج تردیدها، تصمیماتی ممکن است سرنوشت آدم‌ها را به مقهور لایزالی تبعید کند. داستان از دلدادگی ماه‌بانو و پسر همسایه‌شان امیرعلی آغاز می‌گردد.
حوادث ناگوار اما چله‌نشین روزهای تیره‌فام و عنادی است. کینه‌‌‌‌‌‌ی کهنه آدمیان تبدیل به دام بزرگی، بر سر راه وصالشان پهن می‌شود و این تازه شروع روایت رنج‌هایی است که اسرار پنهانی زیادی در پس خود دارد، رازهایی زنجیره‌وار که چهره‌های جدیدی را وارد قصه می‌کند. در آخر با برداشتن این نقاب‌ها، چه حقایقی آشکار خواهد شد؟

مقدمه:
در پی سرگشتگی‌های عمر، خاطره‌های کهنه‌ و مبهم را به یاد می‌آورم تا شاید انتظار به پایان رسد. ای معبود زخمی! به راستی ریشه این خوشبختی چه آفتی به پیکره‌اش افتاد که ناگاه به ورطه‌‌ی نابودی رسیدیم؟ این بخیه‌های خاک خورده را باز نکن که عفونتش، چون مجمری سوزان، بینمان شعله افروخته است. هیزم‌های دورش، چه بوی دود آشنایی دارند مگر نه؟!

آخرین ویرایش:

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
835
23,854
مدال‌ها
3
به‌به رمان انرژی مثبت انجمن. لیلا جان من منتقدی رو بلد نیستم اما فقط بگم عالی می‌نویسی و حسابی ما رو درگیر کردی. و چقدر حرصم میدی با خیره‌سری‌های ماه‌بانو و امیرعلی خان. روند رمانت رو دوست دارم. و از اینکه سیامکم رو بردی تو رمانت ممنونم🌺 همیشه قوی بمون و قوی‌تر پیش برو🌺🌺 دختر فعال انجمن🌺

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,003
مدال‌ها
4
سپاس از محبتت که نسبت بهم داری عزیزم. نظرت برام ارزش زیادی داره و ممنون به‌ خاطر حمایت‌هات که انگیزه‌ام رو بیشتر می‌کنه. امیدوارم تا آخرش همین نظر رو داشته باشی😍

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,195
مدال‌ها
2
درود.
من منتقد نیستم اما باید بگم از نظر من رمان جالب و جذابی نوشتید و بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم.
آغاز، مقدمه، خلاصه و بدنه داستان جالب و جذاب بود، داستان روند سریع اما به اندازه‌ای داشت.
فقط توصیفات غیر مستقیم را اگر میشه بیشتر کنید.
همین‌طور شخصیت پردازی بیرونی و درونی جالب بود.
نقد خاصی به داستانتون نیست.
بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم و مطمئنم که در آینده‌ای نزدیک تبدیل به نویسنده موفقی میشید.
فقط به پشتکار نیازه.
موفق باشید.

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
835
23,854
مدال‌ها
3
سپاس از محبتت که نسبت بهم داری عزیزم. نظرت برام ارزش زیادی داره و ممنون به‌ خاطر حمایت‌هات که انگیزه‌ام رو بیشتر می‌کنه. امیدوارم تا آخرش همین نظر رو داشته باشی😍
عزیزمی😍

Raha Bagheri

سطح
2

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Mar
144
4,153
مدال‌ها
6
سلام لیلای عزیزم

خب من که از اول خواننده رمانت بودم و طرفدار حسام😂
شخصیت پردازی خیلی قوی👏🏻به طوری که خواننده از همون پارت های اولیه به راحتی با شخصیت‌ها ارتباط برقرار می‌کنه و خب این نکته بسیااار مهمیه تبریک میگم❤️🌹
ایرادات نگارشی نداره حرفه‌ای نوشته شده
دیالوگ‌ها همگی خوب و به جا هستن
مونولوگ‌ها می‌تونه بیشتر باشه
توصیفات هم می‌تونه خیلی بیشتر باشه
سیر رمانم دوست داشتم
موفق باشی عزیزم❤️

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,003
مدال‌ها
4
درود.
من منتقد نیستم اما باید بگم از نظر من رمان جالب و جذابی نوشتید و بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم.
آغاز، مقدمه، خلاصه و بدنه داستان جالب و جذاب بود، داستان روند سریع اما به اندازه‌ای داشت.
فقط توصیفات غیر مستقیم را اگر میشه بیشتر کنید.
همین‌طور شخصیت پردازی بیرونی و درونی جالب بود.
نقد خاصی به داستانتون نیست.
بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم و مطمئنم که در آینده‌ای نزدیک تبدیل به نویسنده موفقی میشید.
فقط به پشتکار نیازه.
موفق باشید.
مرررسسییی🤩
چشم، حتماً سعی و تلاشم رو بیشتر می‌کنم.

خودم فکر می‌کنم سیرش کنده😂

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,003
مدال‌ها
4
سلام لیلای عزیزم

خب من که از اول خواننده رمانت بودم و طرفدار حسام😂
شخصیت پردازی خیلی قوی👏🏻به طوری که خواننده از همون پارت های اولیه به راحتی با شخصیت‌ها ارتباط برقرار می‌کنه و خب این نکته بسیااار مهمیه تبریک میگم❤️🌹
ایرادات نگارشی نداره حرفه‌ای نوشته شده
دیالوگ‌ها همگی خوب و به جا هستن
مونولوگ‌ها می‌تونه بیشتر باشه
توصیفات هم می‌تونه خیلی بیشتر باشه
سیر رمانم دوست داشتم
موفق باشی عزیزم❤️
فدای تو ناظر جان☺

در این راه کمک زیادی بهم کردی و از همین جا می‌بوسمت😘

بله حتماً تلاشم رو بیشتر می‌کنم. رمان به جاهای حساسش رسیده و به زمان و حوصله‌ی بیشتری نیاز دارم.

مرسی که همراهی می‌کنید😍

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,003
مدال‌ها
4
فدای تو ناظر جان☺

در این راه کمک زیادی بهم کردی و از همین جا می‌بوسمت😘

بله حتماً تلاشم رو بیشتر می‌کنم. رمان به جاهای حساسش رسیده و به زمان و حوصله‌ی بیشتری نیاز دارم.

مرسی که همراهی می‌کنید😍
من از اوایل رمان خوشم نمیاد😂 نمی‌دونم چرا شاید چون زیادی خوندمش

بالا پایین