جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران گفتمان آزاد رمان زخمه‌ی خلقان| اثر لیلا مرادی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Leila Moradi با نام گفتمان آزاد رمان زخمه‌ی خلقان| اثر لیلا مرادی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,300 بازدید, 31 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع گفتمان آزاد رمان زخمه‌ی خلقان| اثر لیلا مرادی
نویسنده موضوع Leila Moradi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Leila Moradi
موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
مرسی کلی انرژی گرفتم و خیلی خوشحالم که اینجا کنار شما می‌تونم نکات زیادی رو یاد بگیرم😍😘

Fati-Ai

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
710
12,728
مدال‌ها
4
لیلا جانم
قلم و نوشته‌های متفاوت و قشنگت رو خیلی دوست دارم. نگارش رمان خیلی عالیه و شخصیت پردازی و توصیفاتت بی‌نظیره.
یادگارهای کبود، رمانیه که باهاش هم غصه‌ی عشق ماه بانو رو میخورم هم از دست سرتق بازی‌هاش حرص میخورم😂
منتظر ادامه‌ی داستان جذابت هستم خوش قلم خانوم❤️

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
مرسی فاطمه‌ی مهربونم🙂 نظرت موجب دل‌گرمیه. امیدوارم تا آخر همراه باشی.

• بزن قدش
واکنش‌ها[ی پسندها]: Fati-Ai

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3
سلام گلم🌱من بشخصه وقتی خط‌های رمانت رو میخونم میتونم اون لحظات رو به خوبی تصوّر کنم. کشش اندازه، توصیف احساسات نقاط قوت رمانته.😍🌼
و اینکه ماه‌بانو انگاری داره عاشق حسام میشه و من هنوز نمیدونم خوشحال باشم یا غمگین🙁البته وجود امیرعلی کم‌کم از زندگی ماه بانو داره کمتر میشه و بنظرم همین موضوع خوانندگان رو بیشتر به سمت حسام می‌کشونه.
عالیییی بود پارت‌ها.
موفق باشی زیبا🌱

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
مرسی از نظرت عزیزم😍😘 و اینکه گمون نکنم این دو تا با هم کنار بیان🤣

• خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ciel

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,929
35,467
مدال‌ها
3
خب خب خب
اول از همه تاپیک تو رو پیدا کردم
و پیام اعلام موجودیت دادم
حرفی ندارم حز لذت بردن و حرص خوردن مداوم از ماهی و حسام
بازهم حرف داشتم میام اینجا میزنم

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
663
13,434
مدال‌ها
2
سلام لیلا جان، عزیز دلم🌹
من همیشه چشم می‌چرخونم که کی عنوان قشنگ رمانت رو می‌بینم تا با اشتیاق دنبال سرنوشت ماه بانو رو بگیرم.
عالی می‌نویسی و مخاطب کامل با شخصیت‌ها همراه میشه.
همین‌طور پر انرژی پیش برو گلی. قلمت مانا عزیزم.🧿🧿👏👏👏

؛DeadRose

سطح
0

[-ارشد بخش ادبیات-]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
120
1,867
مدال‌ها
2
درود، من تا حد زیادی نخوندم، خواستم بیام نمایه که دیدم عه تاپیک گفتمان آزاد رمانتون اینجاست!
خب، یه نکته درباره اسم، اسم می‌تونه جذاب‌تر بشه و یه ترکیب خلاقانه‌تر داشته باشه اما ارتباطش با ژانر و محتوا مشخصه و این خوبه.
جلد بد نیست، بیشتر تراژدیه تا عاشقانه، که این یه ضعفه چون ژانر اصلی رمان به ترتیبی که نوشتید عاشقانه‌ست و بعد از اون رمان تراژدی محسوب میشه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
خلاصه و مقدمه نه خیلی جذاب بود و نه بد‌، شاید باید روی مهارت‌های ادبی‌نویسی خودتون بیش‌تر کار کنید اما از لحاظ انتقال احساسات و معرف بودن، هم احساسی بود هم معرف. خلاصه رو بیش‌تر دوست داشتم بااینکه گیرایی زیادی نداشت و ذهنم رو توی چاله‌ی خودش نینداخت اما جملات و چینششون زیبا بود و نسبت به فضای رمان مناسب بود درکل.
برعکس خیلی از نویسنده‌هایی که نمونشونم کم نیست فضاسازی و صحنه‌پردازی‌ها استاندارده و سرسری رد نشدید ازشون، حرکات و حالات رو توصیف کردید و دیالوگ‌ها کاملا به حال و هوای رمان می‌خوره. درباره‌ی شروع رمان، می‌تونستید از همهمه همسایه‌ها و شلوغی روزی که سفره برپا شده یا حتا شب قبلش بنویسید که بیش‌تر ذهن خواننده رو درگیر کنید و تکراری هم نباشه (معمولا خیلی دیدیم که در یک فیلم یا رمانی، دختری با روسری گلدار از اتاقش بیرون بیاد)، اما درکل شروعتونم خوب بود. لطفا توصیفات رو به توصیفات مستقیم محدود نکنید و از توصیفات غیرمستقیم هم بهره ببرید. نکته بعدی اینه که از علائم نگارشی و جمله‌بندی ساده و صحیح استفاده کردید که خوانش رو روان کرده. فعلا تا همینجا!

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
درود، من تا حد زیادی نخوندم، خواستم بیام نمایه که دیدم عه تاپیک گفتمان آزاد رمانتون اینجاست!
خب، یه نکته درباره اسم، اسم می‌تونه جذاب‌تر بشه و یه ترکیب خلاقانه‌تر داشته باشه اما ارتباطش با ژانر و محتوا مشخصه و این خوبه.
جلد بد نیست، بیشتر تراژدیه تا عاشقانه، که این یه ضعفه چون ژانر اصلی رمان به ترتیبی که نوشتید عاشقانه‌ست و بعد از اون رمان تراژدی محسوب میشه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
خلاصه و مقدمه نه خیلی جذاب بود و نه بد‌، شاید باید روی مهارت‌های ادبی‌نویسی خودتون بیش‌تر کار کنید اما از لحاظ انتقال احساسات و معرف بودن، هم احساسی بود هم معرف. خلاصه رو بیش‌تر دوست داشتم بااینکه گیرایی زیادی نداشت و ذهنم رو توی چاله‌ی خودش نینداخت اما جملات و چینششون زیبا بود و نسبت به فضای رمان مناسب بود درکل.
برعکس خیلی از نویسنده‌هایی که نمونشونم کم نیست فضاسازی و صحنه‌پردازی‌ها استاندارده و سرسری رد نشدید ازشون، حرکات و حالات رو توصیف کردید و دیالوگ‌ها کاملا به حال و هوای رمان می‌خوره. درباره‌ی شروع رمان، می‌تونستید از همهمه همسایه‌ها و شلوغی روزی که سفره برپا شده یا حتا شب قبلش بنویسید که بیش‌تر ذهن خواننده رو درگیر کنید و تکراری هم نباشه (معمولا خیلی دیدیم که در یک فیلم یا رمانی، دختری با روسری گلدار از اتاقش بیرون بیاد)، اما درکل شروعتونم خوب بود. لطفا توصیفات رو به توصیفات مستقیم محدود نکنید و از توصیفات غیرمستقیم هم بهره ببرید. نکته بعدی اینه که از علائم نگارشی و جمله‌بندی ساده و صحیح استفاده کردید که خوانش رو روان کرده. فعلا تا همینجا!
سلام عزیزم
خوشحال شدم از اینکه نظرتون رو راجب رمان دیدم، ارزش بالایی برام داره.
دقیقاً اون نکاتی رو که گفتین روش کار می‌کنم و بر ضعف‌هام واقفم😍😘

؛DeadRose

سطح
0

[-ارشد بخش ادبیات-]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
120
1,867
مدال‌ها
2
سلام عزیزم
خوشحال شدم از اینکه نظرتون رو راجب رمان دیدم، ارزش بالایی برام داره.
دقیقاً اون نکاتی رو که گفتین روش کار می‌کنم و بر ضعف‌هام واقفم😍😘
موفق باشی عزیزم.

بالا پایین