جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء گمشده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته انشاء‌های کاربران توسط نورا جهان فر با نام گمشده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 110 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته انشاء‌های کاربران
نام موضوع گمشده
نویسنده موضوع نورا جهان فر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نورا جهان فر
موضوع نویسنده
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
7
1
مدال‌ها
2
موضوع : گمشده
در پی عشقی بی همتا بی آنکه بدانم میگردم روزا های متوالی میگذرد و احساس ترس و وهم بیشتر در من رخوت میکند به دنبال گمشده ام میگردم هنگامی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
مسافر دلخسته چمدان سفر بست و روزی آرام سوار بر بال های آلباتروس از میان جنگل های مه آلود گذشت و از دیده ها محو شد از آن روز در پی او میگردم ، صدایش میزنم بلند و بلند اسمش را می‌خوانم با امید آنکه کسی با عطش و عشق بگوید جانم ...تا من جان بدهم برای صدایش... گرچه درمیان این همه سال های فراق هنوز دنبال او میگردم ولی روحم عجیب مشتاق دیدار اوست من هنوز امیدوارم و تا پای جان به دنبال گمشده ام میگردم تا لحظه ای که مرگ را در آغوش گیرم‌.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .LAVIN.
بالا پایین