جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری یامال: رئال مادرید؟ ماشین سفید هم نمی‌خرم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط KahKeshan(: با نام یامال: رئال مادرید؟ ماشین سفید هم نمی‌خرم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 84 بازدید, 13 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع یامال: رئال مادرید؟ ماشین سفید هم نمی‌خرم!
نویسنده موضوع KahKeshan(:
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط KahKeshan(:
موضوع نویسنده

KahKeshan(:

سطح
4

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
مدیر تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
Sep
1,099
11,684
مدال‌ها
6
هوش مصنوعی پیش‌بینی کرده است که یامال سال 2029 توپ طلا را با بارسلونا می‌برد و بعد از آن هم دو بار دیگر این جایزه را در سال‌های 2035 و 2037 خواهد برد و با پیراهن رئال مادرید! در این باری نظری نداری؟

- امیدوارم قبل از 2029 توپ طلا را ببرم چون نشان دهنده این خواهد بود که با بارسلونا لیگ قهرمانان را برده‌ام و با اسپانیا در جام جهانی قهرمان شده‌ام و این‌ها بزرگترین رؤیاهای من هستند. آن چیزهای دیگری که هوش مصنوعی گفته.. خب کاملاً خلاف واقع و اشتباه است.

موضوع نویسنده

KahKeshan(:

سطح
4

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
مدیر تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
Sep
1,099
11,684
مدال‌ها
6
13 جولای 18 ساله خواهی شد؟ آیا برای گفتن گواهینامه رانندگی‌ات اقدام کرده‌ای؟

- بله، در حال سپری کردن دوره آموزش رانندگی هستم. دارم خودم را برای امتحان تئوری آماده می‌کنم و امیدوارم که در آن قبول شوم.

موضوع نویسنده

KahKeshan(:

سطح
4

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
مدیر تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
Sep
1,099
11,684
مدال‌ها
6
پسری به سن و سال تو آروزی داشتن چه ماشینی را دارد؟

- نمی‌خواهم از برند خاصی اسم ببرم...

موضوع نویسنده

KahKeshan(:

سطح
4

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
مدیر تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
Sep
1,099
11,684
مدال‌ها
6
و رنگ ماشینی که می‌خری... ممکن است که سفید باشد (اشاره به رنگ پیراهن رئال مادرید)؟

- قطعاً سفید نخواهم خرید. از این بابت مطمئن هستم.

بالا پایین