جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی یوتیوبرهای ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط Mahi.otred با نام یوتیوبرهای ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,936 بازدید, 129 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع یوتیوبرهای ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
آریا رحمتی یا همان آریا کیوکسر درباره پدرش چنین می گوید: پدرم در دورانی که مدرسه می رفتم به درس و مشق خیلی گیر می داد. هیچوقت از یادم نمی رود در تابستان که تازه امتحاناتم را تمام کرده بودم، به من می گفت: «پسرم فکر نکن مطالعه تمام شده است! از الان تمرین کن تا هیچکدام از آنها یادت نروند و بعد از آن هم درس های سال بعد را جلو جلو بخوان تا موقعی که سال تحصیلی جدید آغاز شد، در درس هایت بترکونی»

پدرم نزدیک به ۶۰ سالش است، ۳ تا مدرک دکتری دارد. نمیدانم این ۳ تا دکتری به چه درد پدرم می خورد اما هنوز هم مشغول به درس خواندن می باشد.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

۵ سالگی – اسباب کشی از خانه ویلایی به آپارتمان​

حدود ۵ سال داشتم که از خانه ویلایی مان به یک آپارتمان در سعادت آباد تهران اسباب کشی کردیم. کلی خاطرات خوب از آن ویلا داشتم چون تقریباً کودکی ام را در آنجا گذرانده بودم.

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
من در آپارتمان جدید با پسر همسایه که ماهان نام داشت دوست شدم. در آن بازه زمانی ماهان در خانه شان کامپیوتر داشت و همیشه از بازی های درون آن برایم صحبت می کرد. یک روز من را هم برای بازی در کامپیوتر به خانه شان دعوت کرد و باهم Serious Sam بازی کردیم. از آن به بعد بود که آشنایی من با کامپیوتر آغاز شد!

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

۱۲ سالگی – کسب مقام قهرمانی در یزد توسط آریا رحمتی​

مدتی گذشت تا اینکه من کار با کامپیوتر را یاد گرفتم و همیشه گیم نت بودم. کلی بازی های مختلف داشتم، تا اینکه کار به جایی رسید من در بازی Gun Strike 1.6 حرفه ای شدم. یک روز در شهر یزد قرار بود مسابقه ای برگزار شود که من به همراه تیمی که داشتم در آن شرکت کردیم و به قدری حرفه ای بازی کردیم که در نهایت توانستیم مقام قهرمانی در آن بازی را کسب کنیم.

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
خیلی برایم جالب و ارزشمند بود زیرا من در آن موقع فقط ۱۲ سال داشتم؛ همیشه از اینکه گیم نت بروم و بگویم که از پلیرهای کانتر هستم، خجالت می کشیدم چون احساس می کردم خیلی بچه هستم و این بازی باعث شرمندگی ام می باشد.

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

مهاجرت آریا رحمتی از ایران به هند​

زمان زیادی نگذشته بود که من تصمیم گرفتم به هند مهاجرت کنم و به مدت ۱ سال در آنجا ساکن شدم. باید بدانید که به خاطر اینکه دلم برای کشورم، خانواده و دوستانم تنگ می شد، بعد از ۱ سال سریع به ایران برگشتم و در ایران درسم را ادامه دادم.

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
موقعی که در مقطع دبیرستان بودم، دوستان زیادی داشتم که با هم قرار می گذاشتیم تا بعد از امتحانات پایان سال، همه دخترها و پسرها در پارکی در شهرک غرب به نام پشت گذر که در پشت پاساژ گلستان بود، جمع شویم و الکی علافی کرده و با هم بگو بخند راه بیندازیم.

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
۱۷ سالگی – مهاجرت آریا کیوکسر گیمر ایرانی به ترکیه

به دلیل اینکه زندگی ام یکنواخت بود و هیچ هدفی برای آینده نداشتم، خسته شده بودم! همیشه با دوستانم در خوشگذرانی در پارتی ها و… بودم تا اینکه بنابه دلایلی مجبور شدم به همراه مادرم ایران را به مقصد ترکیه ترک کنیم و برای همیشه در آنجا ساکن شویم. من آریا رحمتی بایستی خودم را برای یک زندگی جدید آماده می کردم.

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
شرایط سختی را در ترکیه گذراندم؛ از شدت تنهایی و به خاطر دوری از شهرم، برادرم و دوستانم به کل افسرده شدم. به طوری که در ۱۷ سالگی با قد ۱۹۵ سانتی متر فقط ۴۸ کیلو وزن داشتم! تنها رفیق روزهای سخت من در آن برهه، فقط سگ همسایه مان به نام کاپیتان از نژاد گلدن رتریور (Golden Retriever) بود. با او بازی می کردم و سرم به او مشغول بود.

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
از آنجایی که خانه مان نوساز بود، هنوز برایش کانکشن اینترنت تلفن رو به راه نکرده بودم و از داده گوشی ام استفاده می کردم که آن هم به دلیل داشتن وضع مالی نامناسب، برایم گران تمام می شد! به همین دلیل مجبور شدم به اینترنت همسایه مان وصل شده و از آن استفاده کنم. آن هم نه به صورت مخفیانه بلکه با اجازه خودشان!

• تایید
بالا پایین