جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط شاهدخت با نام ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 869 بازدید, 53 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها
نویسنده موضوع شاهدخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهدخت
موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
نوشتن کتاب زندگی من را تغییر داده است. به من کمک کرد تا تفکرم را توضیح بدهم، شغلم به عنوان نویسنده را پیدا کنم و فرصتی بی‌پایان برای تاثیرگذاری بر دنیا و ساختن زندگی برای خانواده‌ام فراهم کنم.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
۱۰ نکته دیگر از اصول نوشتن کتاب
اگر برای کمک به انگیزه نیاز به کمک دارید، در اینجا ۱۰ راهنمایی دیگر برای کمک به شما در انجام این روند آورده‌ایم:

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
فقط یک فصل را در یک زمان بنویسید
یک رمان بنویسید و منتشر کنید، یک فصل را در یک زمان بنویسید و با مخاطبین لیست ایمیل خود را به اشتراک بگذارید.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
یک کتاب کوتاه‌تر بنویسید
ایده نوشتن یک شاهکار ۵۰۰ صفحه‌ای می‌تواند بی‌حس‌کننده باشد. در عوض، یک کتاب کوتاه از اشعار یا داستان‌ها بنویسید. پروژه‌های بلند دلهره‌آور هستند، با کوچک شروع کن!

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
یک وبلاگ برای دریافت بازخورد بسازید
دریافت بازخورد در اوایل کار و غالب اوقات، به از بین رفتن دستپاچگی شما کمک می‌کند. از یک وب‌سایت برای نوشتن یک فصل از کتاب‌تان استفاده و سپس در نهایت تمام پست‌ها را در یک کتاب هارد کپی منتشر کنید، که کمی متفاوت از وبلاگ‌نویسی مرسوم است، اما مفاهیم مشابه به کار برده می‌شوند.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
فهرست الهام‌بخش را ادامه دهید
برای حفظ ایده‌های جدید، به فهرست نیاز دارید. به طور مداوم آن را بخوانید و از یک برنامه برای سازماندهی و پیدا کردن محتوایی که تولید کرده‌اید استفاده کنید. من از Evernote استفاده می‌کنم، اما شما از برنامه مربوط به خودتان استفاده کنید.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
بازنویسی یک مجله
مطالب مجله را در فرمت یک کتاب بسیار جلا داده شده بازنویسی کنید، اما از بعضی فتوکپی‌ها یا اسکن صفحات مجله به عنوان تصاویر در کتاب استفاده کنید. شما حتی می‌توانید نسخه‌های لوکس را که با نسخه‌های فتوکپی مجله چاپ شده‌اند، به فروش برسانید.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
نوشتن مداوم
بعضی روزها، نوشتن آسان و بعضی روزها، این کار فوق‌العاده سخت است. حقیقت این است: الهام تنها یک محصول جانبی از کار دشوار شماست. شما نمی‌توانید منتظر الهام و القا برای نوشتن باشید.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
شکست‌های مکرر را از میان بردارید
نیل فیور، نویسنده «عادت جدید» می‌گوید: «یکی از دلایل اصلی که ما مجددا متوقف می‌شویم این است که به‌واسطه استرس، به ما پاداش موقتی می‌دهد.» اگر شما به طور مداوم در مورد کتاب ناتمام‌تان پریشان هستید، در نهایت مشغول نقض کردن برنامه‌تان خواهید بود.

در عوض، از قبل برای وقفه‌ها برنامه و آمادگی داشته باشید؛ وقفه‌های دقیقه‌ای، ساعتی، یا حتی چند روزه.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
حواس‌پرتی را از میان بردارید
ابزارهایی مانند Bear یا Scrivener را امتحان کنید تا بتوانید در یک محیط کاملا عاری از حواس‌پرتی بنویسید. به این ترتیب، ایمیل، فیسبوک و توییتر حواس شما را پرت نخواهد کرد.

بالا پایین