جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ۵ راهکار برای اینکه به نویسنده‌ای متفاوت تبدیل شوید

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط شیر کاکائو با نام ۵ راهکار برای اینکه به نویسنده‌ای متفاوت تبدیل شوید ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 298 بازدید, 33 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع ۵ راهکار برای اینکه به نویسنده‌ای متفاوت تبدیل شوید
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,609
4,907
مدال‌ها
2
و مهم‌تر اینکه این کارش واقعاً مؤثر بود. طبق توضیح خودش: «مرد علاوه بر توجه به پوشش خودش باید هم‌زمان به فکر لباس نو و خوب برای افکارش هم باشد. چون تک‌تک آن لباس‌ها معرف تخیلات او نیز هستند.»

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,609
4,907
مدال‌ها
2
گاهی این کار را روی خودم امتحان می‌کنم. وقتی احساس کندی و بی‌فایدگی می‌کنم. وقتی حس می‌کنم که خلاقیتم خودش را از من قایم کرده، می‌روم و خودم را توی آینه برانداز می‌کنم و به خودم می‌گویم: «چرا خلاقیت نباید خودش را از تو مخفی کند؟ یک نگاه به خودت بینداز!»

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,609
4,907
مدال‌ها
2
خودم را تروتازه و مرتب می‌کنم. لباس آراسته می‌پوشم و دندانم را مسواک می‌زنم. باوجودی که به‌ندرت ماتیک می‌زنم. به لبانم طراوت می‌بخشم.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,609
4,907
مدال‌ها
2
میز کار به‌هم‌ریخته‌ام را مرتب می‌کنم، پنجره را باز می‌کنم و گاهی حتی یک شمع معطر روشن می‌کنم. برای اطمینان به خودم هم عطر می‌زنم.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,609
4,907
مدال‌ها
2
معمولاً وقتی برای شام بیرون می‌روم هم عطر نمی‌زنم اما به خاطر اغوا کردن و بازگرداندن خلاقت هم که شده این کار را می‌کنم.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,609
4,907
مدال‌ها
2
دائماً به خودم یادآوری می‌کنم که با خلاقیتم قرار دارم. درواقع تلاش می‌کنم مثل فردی عاشق به ملاقات الهام بروم، نه مثل فردی دل‌مرده که تمام هفته بالباس خانگی شوهرش در خانه پرسه زده و دل‌ودماغ هیچ کاری را ندارد به سرتاپایم می‌رسم و بعد به کارم برمی‌گردم.

بالا پایین