جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آداب خارجی ۸غذای مخصوص آمریکا‌ی جنوبی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آداب و رسوم ملل توسط تارا با نام ۸غذای مخصوص آمریکا‌ی جنوبی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 138 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آداب و رسوم ملل
نام موضوع ۸غذای مخصوص آمریکا‌ی جنوبی
نویسنده موضوع تارا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط تارا
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

۸ غذایی که در هیچ جا جز آمریکای جنوبی پیدا نمی کنید!

 
آخرین ویرایش:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

چه از آمریکای جنوبی تا حالا دیدن کرده باشید و چه نه، غذاهایی که الی گشت می خواهد در این جا به شما معرفی کند، مطمئنا نظرتان را جلب خواهد کرد. در این غذاهای آمریکای جنوبی میوه ها و سبزیجات با هم ترکیب می شوند و غذایی منحصر بفرد نتیجه ی آن می شود. نکته ای که در مورد این غذاها وجود دارد این است که بعضی از مواد تشکیل دهنده ی این غذاها فقط در جنوب آمریکا پیدا می شود پس همین غذاها کافی هستند تا سفر شما به این قسمت از دنیا را ترتیب دهند.​
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

یوکا فرایز

این غذا از گیاهی به نام کاساوا که یک گیاه زمینی است درست می شود و در واقع می توان گفت که یوکا فرایز به زبان ساده، ورژن غلیظ تر و پر نشاسته تر سیب زمینی های باریکه باریکه است. این غذا با نوعی پنیر تند و سسی که از فلفل قرمز درست می شود سرو می شود و طعمی لذت بخش دارد.​
یوکا فرایز در آمریکای جنوبی
yucca-fries.jpg
پیکارون های پرویی (کدو حلوایی و دونات های سیب زمینی)
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

چوپ د مانی (بادام زمینی و سس سیب زمینی)

چوپ د مانی در واقع نوعی سوپ سبزیجات است که هم بسیار خوشمزه است و هم به صرفه، یعنی مواد تشکیل دهنده ی این سوپ کم و ارزان هستند. این سوپ بیشتر در کشورهای بولیوی و اکوادور استفاده می شود و طعمی تند دارد. تندی این سوپ می تواند شما را حسابی در سرمای زمستان گرم کند. بعد از بازدید از آند معروف در آمریکای جنوبی، یک کاسه چوپ د مانی واقعا می چسبد!​
چوپ د مانی در آمریکای جنوبی
Chupe-de-Mani-800x450.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

فوگازا

فوگازا از دیگر غذاهای آمریکای جنوبی و متعلق به کشور آرژانتین است که تا حد زیادی شباهت به ورژن ایتالیایی اش دارد که همه ی ما آن را می شناسیم و تا حالا هم زیادی خورده ایم ولی تفاوت فوگازا این است که سبک تر است. آرژانتینی ها روی این غذا را با پیازهای سرخ شده ی خامه ای تزیین می کنند و بعد هم روی آن پنیر موزارلا می ریزند. فوگازا از غذاهایی است که در سفر به آرژانتین باید تست کنید.​
فوگازا در آمریکای جنوبی
caramelized.jpg
 
آخرین ویرایش:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

پاندبونو ( نان پنیری)

پاندبونو را خیلی نمی توان غذا دانست و بیشتر به اسنک های میان وعده ای شباهت دارد تا غذا. درهر صورت، پاندبونو مواد تشکیل دهنده ی بسیار راحتی دارد و از آرد یوکا، آرد ذرت و پنیر درست می شود. بعد این ترکیب را به صورت توپ های گرد کوچکی در می آورند و در اون می گذارند. راستی گفتیم که این غذا بدون گلوتن است؟​
پاندبونو در آمریکای جنوبی

Pandebono.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

ساندویچ های ۳ گانه

مردم پرو می دانند که چطور باید از حداقل مواد، بیشترین استفاده را ببرند! ساندویچ های سه گانه از آن دست ساندویچ هایی است که در پرو بسیار سرو می شود و تقریبا در تمام منوهای رستوران و کافه ها پیدا می شود و در خانه هم زیادی مردم آن را درست می کنند. حتی شما ممکن است بتوانید خودتان هم این ساندویچ را در خانه درست کنید. ترکیبات این غذا شامل تخم مرغ یک لایه از نان، آووکادو و گوجه است. پرویی ها این ساندویچ ها را در ابعاد کوچک درست می کنند و به شکل مثلثی در می آورند. شاید مثل این ساندویچ ها را به شکل آماده در سوپر مارکت ها هم دیده باشید ولی واقعا یکی نیستند.
perutriplesandwich.jpg
ساندویچ های 3 گانه در آمریکای جنوبی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

آروز تا پادو (برنج روی غذا)

غذای بعدی ای که قصد معرفی آن را به شما داریم، آروز تاپادو نام دارد که آن هم یکی دیگر از غذاهای پر طرفدار و شناخته شده در آمریکای جنوبی است. ممکن است خود غذا چندان برایتان جالب نباشد ولی نحوه ی سرو آن است که خیلی جذاب است. این غذا از چندین و چند لایه تشکیل می شود و در آخر هم یک لایه از برنج را به همراه گوشت قرمز که در ترکیبی از هویج گوجه، نخود سبز و انواع و اقسام ادویه است، سرو می کنند و بعد در یک کاسه ی گود می ریزند. در آخر محتویات این کاسه را وارد بشقاب می کنند که باعث می شود همان شکل مربع مانندش را حفظ کند، حداقل تا وقتی که شما با دست خودتان و با آن چنگال های گرسنه آن را از بین ببرید!​
آروز تا پادو | آمریکای جنوبی
Arroz-Tapado-800x450.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

ناتیلا

ناتیلا از آن دست غذاهای آمریکای جنوبی است که با فرا رسیدن کریسمس در کلمبیا می توانید مطمئن باشید که این غذا را هم پیدا می کنید. ناتیلا نوعی دسر شیرین و خامه ای مانند است که در آن از پنلا استفاده می شود. پنلا چیست؟ پنلا نوعی شربت غلیظ و شبیه به شیره ی قند است که در فرآیند تولید نیشکر به دست می آید. کلمبیایی ها معمولا ناتیلا را با نوعی پنیر درست می کنند و یک دسر عالی بعد از یک شام سنگین است.
tarta-fresa-020.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

بوتیفارا

بوتیفارا نوعی ساندویچ مخصوص کشور پرو است که در آن از ترکیبی از فلفل قرمز، سیر، انواع ادویه ها و نوعی ژامبون استفاده می شود. البته یکی از اصلی ترین ترکیب های این غذا یعنی سالسا کریولا که نوعی پیاز شیرین مخصوص آمریکای جنوبی است را نباید از یاد برد. از آن جایی که این ساندویچ ترکیب فوق العاده ای دارد و خوشمزه است، واقعا مشخص نیست که چرا تا حالا نتوانسته راه خود را به بخش های دیگر دنیا باز کند!
Butifarra.jpg
 
بالا پایین