جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم ••تایپک جامع پرسش و پاسخ تالار ادبیات••

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار ادبیات توسط DLNZ با نام ••تایپک جامع پرسش و پاسخ تالار ادبیات•• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 2,620 بازدید, 66 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار ادبیات
نام موضوع ••تایپک جامع پرسش و پاسخ تالار ادبیات••
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فرشته باقری

زیبا سنم

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
1,493
5,083
مدال‌ها
1
ببخشید می‌خواستم اسم دل‌نوشتم رو عوض کنم باید چیکار کنم؟

زیبا سنم

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
1,493
5,083
مدال‌ها
1

Lord

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Jul
1,140
3,267
مدال‌ها
1
ا
موضوع 'دلنوشته سکوت محض/ اثر یکتاه' دلنوشته - دلنوشته سکوت محض/ اثر یکتاه
حس سکوت
اسم دلنوشتتون با موفقیت عوض شد!
جلد دلنوشتتون رو حذف کردم!
چنانچه از انتخاب اسم کاملا راضی و مطمعن هستید مجددا با اسم جدید درخواست جلد بدید.
نکته: فقط همین یکبار می‌تونید درخواست جلد بدید پس از انتخباتون اطمینان کامل حاصل کنید!

noora

سطح
1

کابر ویژه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,052
4,246
مدال‌ها
3
سلام یه سوال داشتم
میشه با ده پارت هم دلنوشته رو تموم کرد؟

HESAM_81

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
505
2,273
مدال‌ها
1
سلام
تو دلنوشته میتونیم هم از لحن ادبی و ام محاوره‌ا استفاده کنیم؟ یعنی از هم از ادبی و محاوره‌ای تو یک دلنوشته؟

fatemeh bano

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Nov
607
1,453
مدال‌ها
6
سلام
تو دلنوشته میتونیم هم از لحن ادبی و ام محاوره‌ا استفاده کنیم؟ یعنی از هم از ادبی و محاوره‌ای تو یک دلنوشته؟
بله ولی کیفیت کار پایین میاد

بالا پایین