جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد موسیقی ⏌نقد موسیقی⎾حواسم نبود و نفهمیدم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد از سینما و کتاب‌خانه‌ها توسط -پریزاد- با نام ⏌نقد موسیقی⎾حواسم نبود و نفهمیدم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 164 بازدید, 0 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد از سینما و کتاب‌خانه‌ها
نام موضوع ⏌نقد موسیقی⎾حواسم نبود و نفهمیدم
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
"بسم تعالی"

عیب گیری از آهنگ کار دشواری است و هر آهنگ یک ویژگی دارد..‌.
و برای منتشر کردن آهنگ هزاران مرحله است تا آهنگ بی نقص شود اما تعریف کردن و عیب هایی را که از نظر خودمان مهم است را اظهار کنیم هیچ سخت نیست.

●حمید هیراد حواسم نبود و نفهمیدم●
شروع موسیقی با ریتیم غمگین است:⬇

حواسم نبودُ نفهمیدم ناگهان عاشقت شدم.‌‌‌..

این جمله ها و باقی جمله های موسیقی به صورت مکث چند ثانیه‌ای می‌گذرد و به سراغ جمله بعدی موسیقی می‌رود؛ و این مکث چند ثانیه‌ای میان جمله ها آهنگ را به یک وایب عاشقانه و غمگین می‌برد که چنانچه شنونده را احساسی میکند.
صدای خواننده بسیار عالی است و کلمات را به گونه‌ای کشید می‌گوید که دو رگه بودن صدایش شنونده را جذب به گوش دادن موسیقی میکند؛ و باتن کامل موسیقی غمگین است که ژانر عاشقانه را هم وصف غم کرده است و ریتیم و ساز های نوازندگی که در این موسیقی به کار رفته است بسیار دلنشین است و همانند صدای خواننده کم کم پیش مرود و در کل یک موسیقی برای کسانی که به آهنگ غمگین عاشقانه علاقه مند هستند مناسب است و من این آهنگ رو پیشنهاد می‌کنم که گوش بدید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین