جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد موسیقی ⏌نقد موسیقی⎾دیوانه‌تر شدم.

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد از سینما و کتاب‌خانه‌ها توسط DELARAM با نام ⏌نقد موسیقی⎾دیوانه‌تر شدم. ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 104 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد از سینما و کتاب‌خانه‌ها
نام موضوع ⏌نقد موسیقی⎾دیوانه‌تر شدم.
نویسنده موضوع DELARAM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELARAM
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,725
مدال‌ها
17

"بسمه تعالی"​

اثر: دیوانه‌‌تر شدم
خواننده: همای پرواز (سعید جعفرزاده)
منتقد: @DELARAM
سبک: Pop
میکس و مسترینگ: نوید شاه‌بیگی

در قدم اول نگاهی به بخشی از متن ترانه می‌اندازیم:
گفتم ببینمت گفتم ببینمت شاید که از سرم دیوانگی رود (۲)
زان دم که دیدمت دیوانه‌تر شدم دیوانه‌تر شدم
با یک خیال خام افتاده‌ام به دام با یک خیال خام افتاده‌ام به دام
از ره به در شدم دیوانه‌تر شدم از ره به در شدم دیوانه‌تر شدم
گفتم ببینمت تا بی‌قراری از جانم به در رود (۲)
هم بی‌قرار و هم شوریده سر شدم دیوانه‌تر شود
گفتم ببینمت شاید شراره از جانم فرو کشد
دیدم تو را و همچون شعله‌های آتش شعله‌ور شدم
از ره به در شدم دیوانه‌تر شدم
با یک خیال خام افتاده‌ام به دام با یک خیال خام افتاده‌ام به دام
از ره به در شدم دیوانه‌تر شدم از ره به در شدم دیوانه‌تر شدم
از ره به در شدم

مقدمه (آغاز): عنوانی که برای این آهنگ انتخاب شده «دیوانه‌تر شدم» است که اگر به متن آهنگ دقت شود یا در هنگام گوش کردن این اثر دقتی به ورس آن کنیم متوجه‌ی تکرار کلمه‌ی دیوانگی و دیوانه می‌شیم. پس ارتباط مستقیم عنوان با اثر قطعاً راه مناسبی هم پیدا کردن اثر است و هم اینکه عنوان با متن اصلی مرتبط است.
داشتن مخاطب خاص در همه‌ی آهنگ‌ها دیده می‌شود که در اینجا هم مخاطب خواننده معشوق خود بوده که از دور بودن و ندیدن آن می‌گویند. یعنی اینجا اثر به دو کلمه عشق و دلتنگی تقسیم می‌شود. و اگر به کورس آن دقت شود خواننده به دیدن معشوقش و شعله‌ور شدن این عشق اشاره می‌کند.
*ورس: نقطه‌ی شروع آهنگ (آغاز آهنگ)
*کورس: نقطه‌ی اوج آهنگ و صدای خواننده
(تمامی این‌ها طبق نتایج پیدا شده است و هیچ‌گونه تسلط خاصی بر این نقد نیست.)

شرح: از نظر منِ منتقد! یکی از چیزهایی که نظر مخاطب را جذب می‌کند صدای خاص و متفاوت خواننده است. این خواننده‌ی موفق در نقطه‌های اوج آهنگ به خوبی پیش رفته و توانسته با متن مناسب و صدای متفاوت نظر مخاطب را جذب کند.

نقاط قوت و ضعف: میشه گفت من هنوز در سطحی نیستم که بخوام موسیقی رو بکوبم و یا ایراداتی زیادی بگیرم چون قطعا در صنعت موسیقی همچی متفاوت هست ولی از نظر من از نقاط قوت صدای خوب نویسنده در اوج آهنگ هست و این صدای خاص نظر من رو برای شنیدن دوباره این آهنگ تغییر داد.
با آرزوی موفقیت برای این خواننده‌ی عزیز💐

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین