جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

رها شده ● حماقتی بی‌نقص از Aynaz_EG ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته فرهنگ و ادب توسط آیناز با نام ● حماقتی بی‌نقص از Aynaz_EG ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 813 بازدید, 14 پاسخ و 13 بار واکنش داشته است
نام دسته فرهنگ و ادب
نام موضوع ● حماقتی بی‌نقص از Aynaz_EG ●
نویسنده موضوع آیناز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آیناز
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
نام دلنوشته: حماقتی بی‌نقص
دلنویس: Aynaz_EG
ناظر: @Selena
ژانر: تراژدی، عاشقانه
خلاصه: مگر حماقت هم لذت دارد؟! من می‌گویم حماقت لذت دارد؛ زمانی که تجربه شود. اگر هم شد درد باز هم لذت دارد، چون هر چیزی را باید یک‌ بار تجربه کرد. ولی حماقت من درد و تجربه نشد.

آخرین ویرایش:

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,531
مدال‌ها
5
Negar_۲۰۲۲۰۸۲۸_۱۲۲۴۵۷ (1).png
عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب "رمان بوک" برای انتشار آثار ارزشمندتان.

حتما پیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید:
[
قوانین تایپ دلنوشته]
پس از بیست پست، در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید:

[ تاپیک جامع درخواست نقد دلنوشته]
بعد از ایجاد تاپیک نقدر شورا برای دلنوشته‌تان، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد بدهید:

[ تاپیک درخواست تگ دلنوشته]
پس از گذاشتن بیست پست از دلنوشته، می‌توانید در تاپیک زیر برای آن درخواست جلد دهید:

[ تاپیک درخواست جلد ]
و انشاءالله پس از به پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید:
[
تاپیک اعلام پایان دلنوشته]
دلنویسان عزیز، هرگونه سوالی دارید؛ می‌توانید در اینجا مطرح کنید:
[سوالات و مشکلات دلنویسان]
با آرزوی موفقیت برای شما،
♡تیم مدیریت تالار ادبیات♡

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
من صاحب حماقتی بی‌نقص هستم؛ باعث شکستن قلبم شد، باعث تکه‌تکه شدن غرورم شد. من صاحب دیوانگی بی‌نهایتی هستم. در نهایت من صاحب حماقتی از نوع خون در رگ‌هایم هستم. آسان شروع شد و سخت به اتمام رسید.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
حماقت کلمهٔ عجیبی هست. تمام اعتمادت را به دنیا می‌شکند. حماقت هر اندازه که باشد باز هم غم است، باز هم افسوس است. من حماقت کردم! چون حماقتی به این بزرگی که دل به تو بستم ای غریبه و می‌ترسم از این‌که تو روزی دل به دیگری ببندی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
حماقت جرأت می‌خواهد. من برای حماقتم تاوان دادم ولی باز چون حماقت را آموختم تکرارش کردم. حماقت در راه عشق تو شیرین است، حتی اگر تاوانش مرگ باشد. مگر قرار است چه بشود اخر این همه بی‌قراری که من برای تو دارم؟! هیچ یک پوچی کامل می‌شود.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
راستش نمی‌خواهم از تو بگویم؛ ولی تمام کلمات از بند بند وجودم بر زبانم و بر نوک انگشتانم سرازیر می‌شوند و تمام این کلمات به تو وصل شده‌اند. شاید دلیل همه‌ی حماقت‌ها عشق باشد یا شاید هم دوست داشتن. اما اهمیت ندارد زمانی که تو، حماقت من باشی.

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
حماقت را اگر می‌شناختم که دیگر مزاحم دیگران نشده بودم، تا کمکم کنند. من با حماقت آشنایی ندارم، ولی او من را کامل می‌شناسد. به‌طوری که هر لحظه نزدیک‌تر از، رگ گردن به من هست تا آنچه می‌خواهد انجام بدهم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
حماقت یعنی قبول خطر در زمان بی‌کسی و حس احمق بودنی که باعث نابودی تمام تار و پود وجودت می‌شود. حماقت کردم زمانی که حس کردم تنها هستم. من تنها نبودم غم با من بود اشک‌ و بغض و خیالت همراه من بوده‌اند. از خیال هر دقیقه‌ات بپرس او حال من را خوب می‌داند.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
من تغییر کردم. مدت‌ها بود به دنبال بهانه‌ای برای تغییر بودم. شاید یک دیوانگی بی‌نقص من را تغییر داد، شاید حس نبود تو نمی‌دانم، ولی من تغییر کردم شدم برعکس تمام ورژن‌های قبلی خودم و این تغییر بزرگ، من الان را ساخته است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,940
مدال‌ها
3
امکان دارد میان این‌ همه آدم، روزی چشمانت برای لحظه‌ی کوتاهی فقط من را نگاه کند و بعد نگاهت را از چشمانم برداری و دنبال راه فرار بگردی؟! حماقت می‌کنم که باز هم دلم به گوشه چشم نگاه کردن تو وصل شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین