جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● خاکستر به رنگ ارغوان اثر گیسو پریشان ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط مبینای شهر قصه ها با نام ● خاکستر به رنگ ارغوان اثر گیسو پریشان ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,082 بازدید, 23 پاسخ و 14 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● خاکستر به رنگ ارغوان اثر گیسو پریشان ●
نویسنده موضوع مبینای شهر قصه ها
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ARMINA
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
نام دلنوشته: خاکستربه رنگ ارغوان
نام نویسنده: گیسو پریشان
ژانر: عاشقانه
ناظر: @ALVIN
ویراستار: @سپید
کپیست: @*aram*
مقدمه: زیبا نیست؟ آن دو چشم خاکستری تو که من به رنگ ارغوانی می‌بینمش؟ زیبا نیست که هر گوشه‌ی این خانه را پر از عطر تو کرده‌ام!
آری درست می‌گویی من دیوانه‌ام، دیوانه‌ای که حتی رنگ سیاه را هربار سفید می بیند. Negar_1707839489517.png

آخرین ویرایش توسط مدیر:

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17
1683008322482.png عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب "رمان بوک" برای انتشار آثار ارزشمندتان.
حتما پیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید:
[قوانین تایپ دلنوشته کاربران]

پس از بیست پست، در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید:
[تاپیک جامع درخواست نقد دلنوشته]

بعد از ایجاد تاپیک نقدر شورا برای دلنوشته‌تان، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد بدهید:
[درخواست تگ دلنوشته | انجمن رمان‌بوک]

پس از گذاشتن بیست پست از دلنوشته، می‌توانید در تاپیک زیر برای آن درخواست جلد دهید:
[تاپیک جامع درخواست جلد دلنوشته و اشعار]

و انشاءالله پس از به پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید:
[اعلام پایان - دلنوشته کاربران]

دلنویسان عزیز، هرگونه سوالی دارید؛ می‌توانید در اینجا مطرح کنید:
[سوالات و مشکلات دلنویسان]

با آرزوی موفقیت برای شما،
[تیم مدیریت تالار ادبیات]

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
نگاهم کن! من ساحلی نا آرامم!
نگاهت را به من بدوز و بگذار که دریای تو مرا غرق کند از هیچ‌چیز نترس!
وجود تو اقیانوسی است و من فقط گاهی به موج نگاهت بر ساحل خسته‌ام نیازمندم.
ارغوانی‌ترین خاکستر... مرا در وجودت غرق کن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
تو خوب می‌دانی ارغوانی جانم که خاکستر نگاهت برای من هرگز پدیدار نخواهد شد!
پافشاری برحرفت نکن، همیشه دوستت داشته‌ام! چگونه ممکن است روزی تو در آسمان‌ها ناپدید شوی؟
با محال‌های خنده‌دارت مرا به درد نیاور تو هرگز خاکستری نبودی... خود بهشت بودی در آغوش ابلیس.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
شاید که من اشتباه می‌کنم؟ هیچ‌وقت خاکسترها ارتباطی با ارغوانی ها نداشتند، تو را خیال می‌کنم؟ پس چه خیال زیبایی است که تو؛ خاکستر من شدی ارغوانی که دنیای کوچکم را از نو می‌سازد!
شاید که تو اشتباه می‌کنی؟ آخر می‌دانی من شنیده‌ام که الماس‌ها از ابتدا درخشان و بلورین نبودند... درست همانند تو.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
دیگر هیچ خاکستری همدم هیچ ارغوانی نیست! شاید این محال‌ترین حرف زندگی باشد... من باور ندارم، تو باورت می شود؟
بارها پیش آمده است که تضادها مترادف یک‌دیگر شده‌اند! ارغوانی ام خاکستر وجودت را خریدارم فقط بگو چند؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
سکوت که کردی سکوت دل مرا هم بشنو، نگاهت این روح و روان را ذوب می‌کند.
حتی ثانیه‌ای در زندگی‌ام نبود که قصر ارغوانی‌ام را رها کنم... راستی! تو هم آن‌جا هستی درست وسط رویای من، وقتی که می‌گویم دلت را برای یک‌بار به من بسپار بی‌دلیل نیست!
من با خاکستر نگاهت قصر ارغوانی ساخته‌ام که تنها صاحبان آن من و تو هستیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
حتی اگر متنفر شوم از رنگ ارغوانی که سالیان سال است عاشقانه بهش می‌نگرم، باز انگار تو در وجود خود چیزی داری که هرگز نمی‌توانم از آن دست بکشم... گویا که تا آخر عمر محکوم تو هستم و نمی‌خواهم بدانم و بفهمم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
هیچ ترانه‌ای حال من را دگرگون نمی‌کند بیا صحبت کن شاید آوای صدای تو بشود زیباترین ترانه، این سکوت پایان ندارد؟ چی‌کار می‌کنی با من اگر که ارغوانی‌ترین باشم حواست هم نباشد شاید تبدیل به همانی شوم که تو هستی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
این سکوت حق من نیست...
این سزاوار من نیست که چون عاشق ارغوان شدم، تو جایگاهی در ای آشفته بازار نداری، این تقدیر را برای من رقم نزن! تو که خودت خوب می‌دانی قصر من با خاکسترهای وجودت حال دیگری دارد... پس چرا این‌قدر خسته‌ام می‌کنی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین