جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط MHP با نام |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆| ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 30,900 بازدید, 1,055 پاسخ و 24 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ElhaM
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,312
45,321
مدال‌ها
23
باسمه تعالی

باسلام خدمت نویسندگان و کاربران عزیز رمان بوک!
هرگونه سوال راجب رمان و تایپ رمان دارید می‌توانید در این تاپیک از مدیران تالار کتاب بپرسید.

° لطفا تنها سوالات خود را بپرسید و از اظهار نظر یا پاسخ به سوالات دیگر کاربران ناآگاه خودداری کنید.

*خواهشا غیر مدیران کل و مدیران کتاب، مدیران دیگر جوابگو نباشند!*

سپاس از همراهی شما
|مدیریت تالار کتاب|

آخرین ویرایش توسط مدیر:
E

ELNA

مهمان
واقعا نمیدونم چه کار کنم کنار رمان نوشته در حال تایپ ولی من بلد نیستم تایپ کنم چه کار کنم لطفا راهنماییم کنید.
عزیزم در خود انجمن آموزش تصویری ایجاد تاپیک رمان رو گذاشتن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
E

ELNA

مهمان
متاسفانه هر چقدر میگردم نمیتونم متوجه بشم کجای سایت فیلم گذاشتن
از تالار رمان قسمت قبل از تایپ کتاب بخوانیم رو انتخاب کنید و اونجا مدیریت توضیح داده ان به صورت تصویر

mahsa khataee

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
195
1,174
مدال‌ها
1
سلام من آموزش تصویری امتخاب موضعو قبل از تایپ رمان دیدم منتها تلار کتاب رو پیدا نکردم منظور همون تالار رمان بخش تاپ رمان هست ؟

بالا پایین