- Feb
- 33
- 112
بله ممنون اما من گروه رو ندارم چجوری میتونم پیداش کنماون خانم محترمی که چنین چیزی به شما گفته اشتباه کردن
نظارت کلیه شماهم توی گروه نظارت هستین هر سوالی در رابطه با نگارش و تایپ رمانتون داشتید میتونید مطرح کنید
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!بله ممنون اما من گروه رو ندارم چجوری میتونم پیداش کنماون خانم محترمی که چنین چیزی به شما گفته اشتباه کردن
نظارت کلیه شماهم توی گروه نظارت هستین هر سوالی در رابطه با نگارش و تایپ رمانتون داشتید میتونید مطرح کنید
..سلام.
من درخواست تایپیک رمانمو دادم. حالا باید منتظر تایید باشم تا بتونم پارت گذاری رو شروع کنم؟؟
یه سوال من اونم دیدم ولی متوجه نشدم ببینین موضوع و اسم تایید شده و الان فقط اسمو تا خلاصه رمان هست ادامشو کجا باید تایپ کنم؟ زیر خلاصه رمانعزیزم در خود انجمن آموزش تصویری ایجاد تاپیک رمان رو گذاشتن
..نیه سوال من اونم دیدم ولی متوجه نشدم ببینین موضوع و اسم تایید شده و الان فقط اسمو تا خلاصه رمان هست ادامشو کجا باید تایپ کنم؟ زیر خلاصه رمان
یا قسمت پاسخ؟
خیر براتون تایید میشه همین حالاسلام
ببخشید من امروز خلاصه و اسم رمانم و اینارو نوشتم تا تایید بشه ولی الان هرجی میام توی تالار رمان پیداش نمیکنم
دوباره باید ارسال کنم؟
توی فعالیت های خودمم که میرم روش خط کشیده شده.
این یعنی تایید نشده؟؟
ممنون از پاسخگویتون.خیر براتون تایید میشه همین حالا
ناظر شما @رعنا
نه عزیزم همین الان هم میتونید پارت گذاری رو شروع کنیدممنون از پاسخگویتون.
یه سوال دیگه باید تمام رمان رو ناظر ببینه بعد میتونم پارت گذاری کنم؟
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک