با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام وقتتون بخیر
میتونیم همزمان دوتارمان تایپ کنیم؟
من درحال تایپ یک رمان هستم وهنوزتموم نشده خواستم بدونم امکان داره بازم درخواست بدم وهمزمان دوتارمان تایپ کنم یانه؟
بله عزیزم میتونی در خواست تایپ رمان دوم یا سومت رو بدیسلام وقتتون بخیر
من درحال تایپ یک رمان هستم وهنوزتموم نشده خواستم بدونم امکان داره بازم درخواست بدم وهمزمان دوتارمان تایپ کنم یانه؟
تا چهار رمان رو اجازه داریدسلام وقتتون بخیر
سلام جانمبله عزیزم میتونی در خواست تایپ رمان دوم یا سومت رو بدی
اونجایی که نوشته پاسخ خود را بنویسید تایپ کن بفرستسلام من مقدمه و اسم رمان و اسم خودمو برای گذاشتن رمانم اینجا دادم و تایید شده . الان باید چطوری پارت بذارم ؟
اها مرسی❤اونجایی که نوشته پاسخ خود را بنویسید تایپ کن بفرست
🌹اها مرسی❤
سلام نمی دونستم! تکرار نمیشهتا چهار رمان رو اجازه دارید
سلام جانم
خیلی ممنون
فقط لطفا اجازه بدید کادر مدیریت کتاب جوابگو باشن
ممنونم🌹
عزیزی🌹سلام نمی دونستم! تکرار نمیشه
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک