- Sep
- 34
- 157
- مدالها
- 1
سلام من توضیحی از رمانمو ارسال کردم ممنون میشم یکم زودتر پیگیری بشه تا من هم رمانمو بنویسم
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!میشه بگی چطوری فهمیدی واسه منم نمیاره🥲اها فهمیدم😐😂
@شاهدختسلام
من میخواستم رمانم رو دیگه تایپ نکنم و کلا تغییرش بدم و یک تایپک دیگه بزنم باید چیکار کنم؟
درخواست تاپیک بدین.دیروز من یه صفحه در حال نوشتن در تایپ رمان نوشتم ولی الان پاکش شده؟
@شاهدختسلام لطفا تایپیک رمان متلاشی شده رو تایید کنید
@شاهدختسلام من توضیحی از رمانمو ارسال کردم ممنون میشم یکم زودتر پیگیری بشه تا من هم رمانمو بنویسم
خیلی گلی فداتشم🤩😘😘😘🤍ترجیح دادم تصویری توضیح بدم.
مشاهده فایلپیوست 84662
حالا بخش کتاب رو پیدا کنین.
مشاهده فایلپیوست 84663 مشاهده فایلپیوست 84664
بعد از انتخاب این قسمت، رمان خودتون رو پیدا کنین.
مشاهده فایلپیوست 84667
و حالا صفحهی گوشیتون رو افقی کنید.
مشاهده فایلپیوست 84666
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک