- Jun
- 13,759
- 32,198
- مدالها
- 10
سلام.سلام خسته نباشید!
من دوازده روزه درخواست نقد دادم ولی جوابم داده نشده.
میتونم پارت گذاری کنم؟
خیر تا داده شدن نقد نباید پارتگذاری کنید.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام.سلام خسته نباشید!
من دوازده روزه درخواست نقد دادم ولی جوابم داده نشده.
میتونم پارت گذاری کنم؟
سلام وقت بخیر.سلام روز بخیر.
نمی دونم چرا هر چی میزارم میره متروکه
یه تاپیک تایید شده دارم و تو اونجا پارتا رو گذاشتم باز رفت متروکه.سلام وقت بخیر.
برای تأیید تنها:
نام رمان:
نویسنده:
ژانر:
خلاصه:
ارسال کنید و پارتها رو در همون تاپیک تأیید شده بفرستید🌿
لینک بدید به متروکه منتقل کنیم.
تاپیک بسته میشه که اگه بعدا خواستین بنویسین ما بازش کنیم.دیگه توی گوگل هم پیدا نمیشه و کلا حذف میشه
؟ اگه بعدا هم بخوام بنویسمش هم دیگه نیستش کلا؟
موضوع '[رمان کابوس عشق] اثر «فاطمه انصاری کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [رمان کابوس عشق] اثر «فاطمه انصاری کاربر انجمن رمان بوک»
سلام..تاپیک بسته میشه که اگه بعدا خواستین بنویسین ما بازش کنیم.
حل شد.سلام..
من تصمیمم رو گرفتم و میخوام کلا از سایت حذف بشه. این رمان کلی کار داره و قصد ادامه دادنش رو ندارم و اگر قرار باشه باز هم بنویسم، یه رمان دیگه رو مینویسم و ممنون میشه که به کل از سایت حذفش کنید. من از چند روز قبل پیگیر شدم و لینک اثر رو هم فرستادم اما متاسفانه رمان من هنوز توی سایت هست. ممنون میشم حذفش کنید به کل.
مطالعه کنیدسلام وقتتون بخیر من باید کدوم قسمت رمانم رو برای تاییدی و ویرایش ارسال کنم ؟ اصن برای کی باید ارسال کنم ؟ میشه راهنماییم کنید ، ممنونم ...
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک