با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با نویسندههای حرفهای و افتخاری انجمن صحبت کنید.ببخشید من چطور میتونم یه خلاصه و عنوان قشنگ واسه رمانم بنویسم 🤔🤔🤔🤔
در تاپیک ذکر شده. پنج روز.بعد ازاینه خلاصه رو برای (تاییدوتایین ناظر )فرستادیم .چند روز طول میکشه تا جواب رد یا پذیرشش بیاد ؟
خیر موردی نیستسلام .میتونیم برای تایپ رمان اسم و فامیل واقعی خودمون رو ننویسیم ؟
من گوشیم همزه روی الف نداره به جاش ء تنها رو داره ."تاءمین" رو این طوری مینویسه .و گیومه همون شکلیه
موردی نداره ؟
بله بگید توی تاپیک که درخواست تعویض جلد رو داریدسلام.
من منتقد بهم گفته که جلد رمانم مناسب نیست! میتونم دوباره درخواست جلد بدم؟
شاید ناظرتون هنوز آنلاین نشدن، صبور باشید...من خلاصه ودوپارت فرستادم .هنوز بعد از ده روزی خبری نشده .فکر میکنم ناظرها سرشون شلوغ است .وباید تعدادشان بیشتر شود .لااقل این بخش رو بیشتر بهش بها بدید .چون هر کسی پا در رمان بوک می گذارد برای رمان نویسی و رمان خوانی می اید. نه چیزای دیگه که همه جا هست .
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک