جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط MHP با نام |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆| ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 34,321 بازدید, 1,070 پاسخ و 24 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط lily_hozak

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,528
1,069
مدال‌ها
2
سلام وقت بخیر، من یک سوال داشتم خدمت‌تون!
من حدود دوسال پیش توی یک سایتی عضو بودم و رمان پارت‌گذاری می‌کردم؛ رمان‌ من کم‌کم رو به پایان بود که مشکلی برای شماره‌ام پیش اومد و نتونستم پیگیری کنم، بعد دوسال تونستم آدرس انجمن رو پیدا کنم و درخواست کنم که رمان من رو از سایت تا جایی که پارت‌گذاری شده بردارن، الان حدود چندماهی میشه فقط گفتن پیگیری می‌کنیم اما همچنان رمان من پارت‌هاش روی سایتِ و برس نمی‌دارن، هنوز پی دی اف نشده بود؛ خواستم بدونم نمی‌تونم رمانم رو توی این سایت به پی‌دی اف برسونم؟!

_ نفس _

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,237
3,447
مدال‌ها
5
سلام وقت بخیر، من یک سوال داشتم خدمت‌تون!
من حدود دوسال پیش توی یک سایتی عضو بودم و رمان پارت‌گذاری می‌کردم؛ رمان‌ من کم‌کم رو به پایان بود که مشکلی برای شماره‌ام پیش اومد و نتونستم پیگیری کنم، بعد دوسال تونستم آدرس انجمن رو پیدا کنم و درخواست کنم که رمان من رو از سایت تا جایی که پارت‌گذاری شده بردارن، الان حدود چندماهی میشه فقط گفتن پیگیری می‌کنیم اما همچنان رمان من پارت‌هاش روی سایتِ و برس نمی‌دارن، هنوز پی دی اف نشده بود؛ خواستم بدونم نمی‌تونم رمانم رو توی این سایت به پی‌دی اف برسونم؟!
سلام عزیزم اگه رمانتون اول از رمان بوک منتشر بشه مشکلی نیست اما اگه از جای دیگه منتشر بشه متاسفانه انجمن رمان بوک قادر به انتشار رمانتون نیست.

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,528
1,069
مدال‌ها
2
سلام عزیزم اگه رمانتون اول از رمان بوک منتشر بشه مشکلی نیست اما اگه از جای دیگه منتشر بشه متاسفانه انجمن رمان بوک قادر به انتشار رمانتون نیست.
هنوز چند پارتی داخل اون انجمن هست و برنداشتن🥲
ولی دوست دارم پی دی اف بشه، اگه میشه اینجا بفرستم تا از همین‌جا به‌طور کامل منتشر بشه عالی میشه

Nilsoo

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
7
28
مدال‌ها
2
سلام خسته نباشید.
برای تایپ رمان همینجوری تایپ موضوع جدید رو بزنم و رمانم رو تایپ کنم توی سایت یا اینکه ناظری دارید برای تایید شدن رمانم که بعد از اجازه ایشون من رمانم رو بزارم تو سایت؟

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
مدیر ارشد
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,864
39,284
مدال‌ها
25
سلام خسته نباشید.
برای تایپ رمان همینجوری تایپ موضوع جدید رو بزنم و رمانم رو تایپ کنم توی سایت یا اینکه ناظری دارید برای تایید شدن رمانم که بعد از اجازه ایشون من رمانم رو بزارم تو سایت؟
سلام
ناظر هست

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
مدیر ارشد
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,864
39,284
مدال‌ها
25
میشه یه توضیح کلی بدید؟
روی لینک بزنید

Nilsoo

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
7
28
مدال‌ها
2
سلام کجا باید درخواست بدیم یه ناظر قبول کنه؟؟
من اون عکسای آموزش رو دیدم ولی تاپیکی ک تو عکس بود رو پیدا نمیکنم
منظورم قسمت تایین ناظر و تایید اثر هست

آخرین ویرایش:

Atiye_Moh_1278

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
1
0
مدال‌ها
2
سلام من چندباری رمانمو تایپ کردم و موضوع رو فرستادم ولی تو دید عموم قرار نگرفته چیکار کنم؟

بالا پایین